Ultiem ontspannen in de Wellness van Bilderberg

Wat zijn de voordelen van onze Wellness Centres?

Wat is er nou lekkerder dan tot rust komen en je hoofd helemaal leeg maken. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en je helemaal richten op rust en ontspanning. In vijf Bilderberg hotels kun je genieten in een heerlijk Wellness Centre. Wat zijn nou de voordelen van een Wellness bezoek bij Bilderberg? Lees het in dit blog.

Stress verminderenlw_028-lr

Een bezoek aan de Wellness zorgt voor ontspanning en rust. Na een drukke werkweek is het fijn om helemaal te kunnen ontspannen tijdens een heerlijk Wellness bezoek. Een Wellness bezoek zorgt er namelijk voor dat je stress verminderd wordt en je er weer helemaal tegenaan kunt. Je zult helemaal opladen en ontspannen terug komen van een bezoek aan één van de Bilderberg Wellness Centres.

Persoonlijke aandacht

In de Bilderberg Wellness Centres komen er geen grote groepen, maar komt er juist maar een klein aantal mensen. Dit betekent meer persoonlijke aandacht en een intieme sfeer. Je kunt helemaal tot rust komen doordat het in onze centra niet druk is. Daarnaast sta je zelf helemaal centraal. In Bilderberg Résidence Groot Heideborgh zijn er maximaal zeven daggasten te vinden in de Wellness. Hier vind je dus ultieme rust en ontspanning.

150813teamhorsthuisdsc1403-lrProfessionele behandelingen

Bij alle Bilderberg Wellness Centres kun je er van uit gaan dat je een top behandeling krijgt. Alle medewerkers van onze Wellness krijgen regelmatig nieuwe kennis bijgebracht over de nieuwste producten en behandelingen. Ook wordt er met hele mooie producten gewerkt, die je huid zeker goed doen.

Combinatie van rust, ontspanning en genieten.

Natuurlijk kom je in onze Wellness om lekker te genieten en tot rust te komen, om weer volledig ontspannen naar huis te kunnen gaan. Naast een fijn Wellness bezoek kun je ook genieten van heerlijk eten en drinken. Laat je verwennen en geniet van culinaire gerechten. Kies voor een ultieme ervaring voor het Bilderberg Wellness Arrangement. Dit betekent genieten van de Wellness met een heerlijke behandeling, comfortabel overnachten en de lekkerste gerechten proeven. Ook leuk om samen een weekend naar een Bilderberg Wellness Centre te gaan samen met je moeder, zus of vriendin.

De Bilderberg Wellness Centres

De Bilderberg Wellness Centres zijn te vinden bij Bilderberg150813teamhorsthuisdsc1252-lr Hotel Résidence Groot Heideborgh, Hotel De Klepperman, Kasteel Vaalsbroek, Landgoed Lauswolt en Hotel De Bovenste Molen. Genieten van deskundige gezichts- en lichaamsbehandelingen met de meest prachtige producten. Luxe, rust en persoonlijke aandacht vind je terug bij de Bilderberg Wellness Centres. Het zijn intieme centra met een beperkt aantal gasten. Dit betekent dat je zelf helemaal centraal staat en er genoeg ruimte is om helemaal te ontspannen.

Wellness tip

Wellness tip van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek: Vijl je handnagels liever in plaats van ze te knippen. Knippen verhoogt namelijk de kans op splijten.

Ook een leuke tip is het Bilderberg Wellness Arrangement om te genieten, te ontspannen en helemaal tot rust te komen.

Graag tot ziens bij één van de Bilderberg Wellnes Centres!

Leave a Reply