Vernieuwing bij Bilderberg Landgoed Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt draagt met trots de titel Bilderberg Hotel van het jaar. Met een fameuze gastvrijheid zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt en toch geloven wij dat het altijd beter kan. Vernieuwing werkt inspirerend en wekt weer nieuwe energie op. Daarom hebben er al vele ontwikkelingen plaatsgevonden en zijn sommige nog volop gaande. Van vloer tot plafond zijn de lobby en lounges in een nieuw jasje gestoken en de vroegere vergaderzaal heeft plaats gemaakt voor een bistro.

Opening Bistro Nijeholt

Begin vorig jaar werd er in Lauswolt ons tweede restaurant “Bistro Nijeholt” geopend.  Een bistro die zich kenmerkt door een warme, ontspannen en een tikkeltje Bourgondische sfeer, waarin gerechten van de beste kwaliteit met passie en eenvoud centraal staan. Naast de realisatie van de bistro onderging restaurant De Heeren van Harinxma een metamorfose, met werkelijk een verbluffend resultaat!

Als laatste staat nu de renovatie van het Koetshuis nog op de planning. Medio mei hopen wij ook deze vernieuwing achter de rug te hebben, zodat wij ons weer kunnen focussen op waar we goed in zijn: Onze gasten in de watten leggen door onze fameuze gastvrijheid en sublieme keuken in een rustgevende ambiance, die voldoet aan de wensen van deze tijd!

Bilderberg Hotel van het jaar

Deze veranderingen zijn niet onopgemerkt gebleven en in januari dit jaar is Bilderberg Landgoed Lauswolt verkozen tot Bilderberg Hotel van het jaar. Daarnaast zijn wij door Tripadvisor uitgeroepen tot “Traveler’s Choice 2017” en behoren wij tot de 1% hoogst beoordeelde hotels van Nederland. Als kers op de taart is Bistro Nijeholt eind vorig jaar onderscheiden met een BIB Gourmand. Een prachtige erkenning die door Michelin uitgereikt wordt aan restaurants met een goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro.

Wilt u zelf ervaren wat Bilderberg Landgoed Lauswolt te bieden heeft? Boek dan snel een overnachting of kom genieten in één van onze restaurants en wees “wolkom”!

Leave a Reply