Michelinsterbehoud De Kromme Dissel en Heeren van Harinxma

Consistente culinaire kwaliteit in Heelsum en Beetsterzwaag

  Culinair Nederland was afgelopen maandag 12 december met slechts één ding bezig: Michelin 2017. De beroemde rode gids werd gepresenteerd in het DeLaMar theater in Amsterdam. Wie zouden er nieuwe sterren ontvangen en wie niet? Met trots mogen we mededelen dat onze restaurants De Kromme Dissel en De Heeren van Harinxma beide hun Michelinster succesvol hebben verdedigd!

  De Kromme Disselkrommedissel_inspiratie_gerechten_031-lr

  Voor De Kromme Dissel, onderdeel van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, is het juryoordeel van Michelin extra bijzonder. Het restaurant heeft nu al 46 jaar lang aaneengesloten een Michelinster, wat een record in Nederland is. De jury had ook dit jaar weer meer dan voldoende reden om de ster toe te kennen: “In deze oude Saksische boerderij wordt getafeld onder de massieve balken van een rustieke zaal met modern meubilair. De gerechten zijn creatief en soms spectaculair. Het personeel is attent.”

  ll-lr

  De Heeren van Harinxma

  Op Bilderberg Landgoed Lauswolt mocht er ook gefeest worden. Restaurant De Heeren van Harinxma had ook haar ster veilig gesteld voor 2017. De jury prees onder andere de kwaliteiten van Chef-kok Arjan Bisschop: “Maak u op om in stijl te tafelen, want het klassieke kader van dit statig landhuis is tot in de puntjes verzorgd. Dat geldt ook voor de keuken van de talentvolle chef, wiens gerechten zeer bewerkt zijn en wel eens verrassen door de combinaties van contrasterende smaken. De uitstekende wijnen maken het plaatje compleet.”

  Signature Chefs

  ass001-lr

  Ook bij Bilderberg Signature chefs Erik van Loo en Stefan van Sprang mocht de Champagne open. Hun restaurants Parkheuvel en Aan de Poel behielden beiden hun twee Michelinsterren. Erik van Loo is Signature Chef in restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Stefan van Sprang voert de regie over de keuken van De Kersentuin, onderdeel van Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam.

  Sterren proeven?

  Wilt u ervaren wat onze restaurants dan zo bijzonder maakt? We nodigen u van harte uit om het te komen proeven! Met één van onze culinaire arrangementen geniet u van een diner op topniveau in één van onze toprestaurants en overnacht u vervolgens in een gastvrij hotel.

   

  Graag tot ziens in één van onze gastvrije hotels en/of restaurants!

  Leave a Reply