50 keer inspirerend vergaderen

Op zoek naar een inspirerende activiteit voor tijdens je meeting? Wij geven je volop inspiratie waardoor je jouw bijeenkomst extra bijzonder maakt!

    Geen één meeting is hetzelfde. Hoe een meeting eruit ziet, hangt af van het doel dat je wilt bereiken. Daarom stellen we eerst de vraag: wat is het doel van de meeting? Wil je alle neuzen dezelfde kant op krijgen in 2018 of juist iets van meerdere kanten bekijken? Je team met elkaar verbinden of juist patronen doorbreken? Door het doel van je meeting te koppelen aan een inspirerende activiteit, maken we jouw bijeenkomst tot een succes!

    Samen meer bereiken

    Een goed op elkaar ingespeeld team is de sleutel tot efficiënt werken. Om je doelen te bereiken, is het belangrijk dat de interne communicatie ook goed op elkaar is afgestemd. Wil je jouw team dichter bij elkaar brengen met een inspirerende activiteit gericht op teambuilding? Denk dan eens aan onze workshop schapendrijven. Dit is een bijzondere manier om inzicht te krijgen in de communicatieve vaardigheden van je team. Tijdens deze workshop ontdek je samen diverse metaforen voor communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Schapen en mensen hebben namelijk meer met elkaar gemeen dan je denkt!

    “Een goed op elkaar ingespeeld team is de sleutel tot efficiënt werken.”

    Schapendrijven

    Doorbreek vastgeroeste patronen

    Wij geloven dat creativiteit de basis is van vernieuwing. Een creatieve omgeving prikkelt de zintuigen en doorbreekt vaste denkpatronen waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën, een betere samenwerking en innovatie. Een inspirerende activiteit, zoals onze Wordshop, kan goed helpen om het creatieve denken van je team te stimuleren. Tijdens deze bijzondere workshop ga je samen met woordkunstenaar De Droominee op een creatieve ontdekkingstocht in je brein. Door verschillende kleine schrijf- en woordoefeningen prikkelt hij je brein om op een nieuwe manier naar woorden te kijken. Dit zorgt voor veel nieuwe inzichten. Ook voor deelnemers die geloven dat ze niet creatief zijn of die niets met taal hebben, is dit een geweldige ervaring!

    Creëer de ultieme klantbeleving

    Voor ons is ultieme service klaar staan op het juiste moment en begrijpen wat een gast of vergadergroep nodig heeft, zelfs al voor de vraag zich voordoet. Staat customer service bij jouw organisatie hoog op de agenda? Dan is de activiteit Run Your Hotel de perfecte activiteit. Run Your Hotel is een uniek en intensief programma waarin je in twee dagen echte service in je organisatie kunt brengen. Je wordt begeleid door experts op het gebied van verandermanagement en runt alle afdelingen van het hotel. Zo ervaar je letterlijk hoe het is om met gasten om te gaan. Uiteindelijk maak je een vertaalslag naar je organisatie, zodat je het service niveau naar een hoger niveau kunt tillen en een onderscheidende klantbeleving kunt creëren binnen je branche.

    Kom tot nieuwe inzichten

    Het nemen van belangrijke besluiten doe je niet zomaar. Het is van belang dat je met een heldere blik naar de toekomst kan kijken en even los komt uit de dagelijkse routine. Ontdek tijdens de inspiratietour wat er allemaal mogelijk is in je bedrijf en kom tot nieuwe inzichten. Je vertrekt met een heerlijk lunchpakketje onder leiding van klaagvrij expert Sandra Brandt richting de nabijgelegen bossen. Zij laat je de kracht van het eigen voorstellingsvermogen ondervinden en helpt je met het creëren van een positieve mindset. Het uitgangspunt van de inspiratietour is de uitdaging of het thema waar je wel een frisse kijk voor kan gebruiken. Bij terugkomst heb je een schat aan inzichten om de dag mee te vervolgen.

    “Het is van belang dat je met een heldere blik naar de toekomst kan kijken en even los komt uit de dagelijkse routine.”

    Nacht van de Buunderkamp

    Alle neuzen dezelfde kant op

    Wil je alle neuzen dezelfde kant op krijgen voor het nieuwe jaar? Dan is het belangrijk dat je je team overtuigt van de nieuwe plannen voor 2018. Maar hoe doe je dit op een originele manier? Stel je het volgende voor: samen met je team wordt je door fakkels geleid naar een open plek in het bos. Zittend rond het kampvuur begint onze boswachter te vertellen. Hij vertelt alleen geen verhaal over het bos, maar over de nieuwe visie die jullie als organisatie zijn ingegaan. Na dit verhaal gaan jullie uiteen in kleine groepen om na te praten of om de plannen meer vorm te geven.

    Dit is één van de scenario’s die laat zien hoe je met de Nacht van de Buunderkamp op een bijzondere manier kan vergaderen. Door de bijeenkomst naar de avond te verplaatsen, ontstaat er meteen een geheel nieuwe setting. Hierdoor zijn de deelnemers verrast en heeft de boodschap een veel grotere impact. Ook in de wintermaanden is dit goed mogelijk door het gebruik van heaters, vuurkorven en schapenvachten die naast warmte ook nog eens voor sfeer zorgen.

    Een ander doel?

    Heeft jouw meeting een ander doel dan bovenstaande doelen? Vertel ons je wensen en wij maken ze mogelijk. Wij bieden meer dan vijftig inspirerende activiteiten die jou helpen om de voorafgaand gestelde doelen van de bijeenkomst te behalen. Zo wordt elke bijeenkomst, groot of klein, al snel bijzonder!

    Laat een reactie achter