Familievakantie in Hotel ’t Speulderbos

5 redenen waarom Bilderberg Hotel 't Speulderbos de perfecte plek is voor een familievakantie

  De voorjaarsvakantie komt er weer aan. Wij kunnen geen betere reden bedenken om samen met je gezin een paar dagen weg te gaan. Even helemaal weg uit het dagelijkse ritme en heerlijk genieten van het ultieme vakantiegevoel. Maar dan komt de grote vraag: “Waar gaan we heen?”. Wij hebben de ultieme oplossing voor je en geven je 5 redenen waarom Bilderberg Hotel ’t Speulderbos de plek is om naar toe te gaan.

  5 redenen waarom Hotel ’t Speulderbos dè plek is voor jouw familievakantie

   

  1. Familiehotel met ervaring

  Hotel ’t Speulderbos is hèt familiehotel van Bilderberg. Het hotel is van oudsher al een familiehotel. Dit maakt dat het personeel uitstekend weet hoe ze het verblijf voor elk gezinslid tot een succes kunnen maken. Voor de kinderen is er genoeg te beleven zodat jij als ouder heerlijk kunt uitrusten. Daarnaast is het hotel ook nog een perfect ingericht voor kinderen. Met ruime kamers en veel natuur wordt er aan iedereen gedacht.

   

  2. Kom smullen van het kidsbuffet

  Dat er rekening gehouden wordt met de kinderen is in veel facetten van het hotel te merken. Het speciale Kids Buffet is er daar één van. Een uitgebreid buffet speciaal gevuld met gerechten die elk kind eigenlijk wel lekker vindt. Dan hebben we het niet alleen over ongezonde dingen zoals frietjes en snacks, maar ook gezonde groenten en fruit zijn er goed vertegenwoordigd. De kinderen ervaren het echt als een feestje dat ze zelf hun avondeten mogen uitkiezen.

   

  3. Je verveelt je nooit in het hotel

  Ook de activiteiten in en om het hotel zijn goed geregeld. Zo biedt het hotel een zwembad waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl jij tot rust komt in de bijbehorende sauna. Maar ook in de prachtige bossen er omheen is er genoeg te beleven. Op zaterdag komt de boswachter die de kids meeneemt en hen van alles leert over de natuur. Een regenachtige dag? Geen probleem, er is een speelkamer waarin de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken!

  4. Kamers voor het hele gezin

  De familiekamers van het hotel zijn voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt als je met jonge kinderen in het hotel verblijft. De kamer is ruim en heeft een slaapbank, maar ook is er de mogelijkheid om twee extra bedden bij te zetten. De kamers zijn compleet ingericht door Rivièra Maison waardoor ze enorm sfeervol zijn en perfect passen bij de prachtige natuur van de Veluwe.

   

  5. Ontdek de geheime plekken!

  Een speurtocht door het hotel! Dat klinkt toch als een echt avontuur. De kinderen worden op pad gestuurd en ontdekken alle geheime plekken van het hotel. Van het zelf inchecken tot het behalen van hun eigen hoteldiploma alles is geregeld. Zo wordt het hotelverblijf echt een unieke beleving.

   

  Family Special arrangement

  Om er voor te zorgen dat jij en je kinderen niks missen tijdens een weekendje in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos hebben wij het family special arrangement voor je samengesteld. Dit arrangement bevat de nodige extra’s zoals gratis verblijf voor kinderen t/m 11 jaar, een heerlijk driegangendiner en het luxe Bilderberg ontbijtbuffet. Met het arrangement overnacht je 2 nachten in één van de ruime familiekamers die het hotel te bieden heeft.

  Meer informatie over het arrangement of alle leuke extra’s die er bij zitten? Bezoek onze website

   

  Laat een reactie achter