Haal het optimale uit jouw paasdagen

Vind de leukste activiteiten in de buurt van jouw favoriete Bilderberg hotel

  Het is bijna zover! Op 12 en 13 april liggen de meeste tuinen vol met paaseieren en kunnen we onze buikjes weer ongegeneerd rond eten. Wil jij dit jaar genieten van een ontspannen hotelovernachting met een Driedaags Paasarrangement of weten welke paasactiviteiten je verder kunt ondernemen in de omgeving? Lees dan zeker verder.

  Met Bilderberg vier je Pasen

  Met het Driedaags Paasarrangement van Bilderberg verblijf je twee nachten inclusief uitgebreid paasontbijt in één van onze geselecteerde hotels. Kies jouw favoriete hotel in de omgeving van de Veluwe, Limburg of Zwolle en wees verzekerd van een indrukwekkend paasfeest. Met Pasen in één van onze hotels verblijven is natuurlijk al feestelijk, maar wij doen er met alle plezier nog een schepje bovenop. Daarom we een aantal paasactiviteiten in de omgeving van de Veluwe en Limburg op een rijtje.

  Speulderbos

  Paasmarkt Hoge Veluwe

  Wat is er nou beter dan je vrije tijd besteden in een omgeving met bos, heide en landgoederen? Maak op Tweede Paasdag een fijne wandeling door de Hoge Veluwe en ontdek midden in de natuur een gezellige voorjaarsmarkt bij bezoekerscentrum Otterlo. Snuffelen langs kraampjes en genieten van de lekkerste hapjes bij verschillende foodstands. Voor de kinderen worden er meerdere activiteiten gepland, waar ze onder andere mee kunnen doen met scharreleieren zoeken, kunnen knutselen en geschminkt kunnen worden. Overnacht dichtbij in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen en geniet optimaal van je vrije dagen.

  Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

  Op Eerste en Tweede Paasdag biedt de VSM een wel heel bijzondere rit aan; je kunt samen met je familie genieten van een paaslunch. Ondertussen rijd je in een origineel Wagon-Lits restauratierijtuig uit 1927 over de Veluwe. Overnacht bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon en stap in Apeldoorn op voor een onvergetelijke rit in de Veluwsche stoomtrein.

  Paasmarkt Nijmegen

  Kom comfortabel overnachten in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en ga op Tweede Paasdag richting het centrum van Nijmegen, waar een grote paasmarkt met diverse activiteiten wordt georganiseerd. Zo kun je onder andere een wandeling maken langs waren- en kunstmarkten en kunnen de kinderen losgaan tijdens de kinderspelen. Een leuk uitje voor de hele familie!

  Pasen bij Bilderberg

  Binnenstad Venlo

  Verken de gezelligste pleinen van de binnenstad in Venlo en verwen jezelf met een paaslunch bij een café of restaurant. Ontdek tegelijkertijd het prachtige winkelcentrum. De winkels zijn tijdens de Paasdagen namelijk gewoon open. Kom terug van een dagje shoppen en wij zorgen ervoor dat er een heerlijk driegangendiner voor je klaarstaat bij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen.

  Paasmarkt Panningen

  Met ruim vierhonderd marktkraampjes met verschillende artikelen, is de paasmarkt van Panningen op Tweede Paasdag een echte trekpleister voor jong en oud. Met een kleine 25 minuten rijden vanaf Bilderberg Château Holtmühle, is deze paasmarkt zeker een bezoekje waard.

  Attractiepark Toverland

  Geen zin om paasmarkten af te struinen en zit jij tijdens de Paasdagen liever met wapperende haren in een achtbaan? Neem eens een kijkje bij attractiepark Toverland! Je bent verzekerd van een magische dag en goed nieuws: het park is centraal gelegen tussen Bilderberg Hotel De Bovenste Molen en Bilderberg Château Holtmühle, zodat je na je bezoek aan het Toverpark die lange rit naar huis kunt overslaan.

  Haal het optimale uit jouw Paasdagen, bekijk ons Driedaags Paasarrangement en kies jouw favoriete Bilderberg hotel!

  Laat een reactie achter