Twee Bilderberg Hotels winnen de Provincie Award van MeetingReview

De Provincie Awards worden jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn en Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen vielen in de prijzen! Een hele mooie blijk van waardering voor al onze collega’s die dag in dag uit hun best doen het onze gasten naar hun zin te maken.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon wint de Provincie Award in de provincie Gelderland voor locaties tot 250 personen met een gemiddelde reviewscore van 9,7! Hoe kan het ook anders met zulke gastervaringen:

“Alle deelnemers waren zeer tevreden over de accomodatie. Mooie zalen en voldoende ruimte om activiteiten te onplooien. Fijne terassen en een prachtige omgeving. Eten en drinken is fantastisch. Het personeel is zeer behulpzaam en denkt mee m.b.t. invulling van de dag of oplossingen bij problemen.”

“We hebben een top verblijf gehad tijdens ons personeelsuitje in juni. Prachtige locatie, mooi weer, leuk en gezellig personeel! De service van Bilderberg de Keizerskroon is uitstekend! We komen zeker nog eens terug bij Bilderberg Hotels.”

 

Bilderberg Château Holtmühle

Château Holtmühle

En ook Bilderberg Château Holtmühle viel in de prijzen met de Provincie Award in de provincie Limburg voor locaties tot 250 personen. Met een gemiddelde reviewscore van 9,9! Wat onze gasten zeggen:

“Everyone was enthousiastic an very satisfied. We are happy to book such events again in your house.”

“Bilderberg Château Holtmühle is een uitstekende locatie voor het houden van een training/team event. Goede sfeer, goede faciliteiten, goede verzorging. Ook het contact op voorhand was zeer uitgebreid en prettig. Zou zeker terugkeren voor een volgend evenement.”

Scoremodel

Het scoremodel van MeetingReview bestaat uit vier componenten: boekingsproces, locatie, zaal, eten & drinken. Deze componenten worden beoordeeld aan de hand van gastervaringen. Wij zijn onze gasten dankbaar voor de mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen!

Met veel plezier denken wij met je mee om jouw volgende zakelijke bijeenkomst ook tot een succes te maken. Wij staan voor je klaar voor vragen en reserveringen.

Neem contact met ons op.

Laat een reactie achter