Twee hotels winnen de Nationale Meeting Award

Het Europa Hotel wint in de categorie L (capaciteit tot 250 personen) & Kasteel Vaalsbroek in de categorie XL (capaciteit tot 500 personen).

De Nationale Meeting Award wordt jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen ging er vandoor met de eerste prijs in categorie Large en Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals in categorie Extra Large.

De nominaties

Bilderberg was genomineerd in twee categorieën: Het Europa Hotel in Scheveningen was een kanshebber in de categorie Large en Kasteel Vaalsbroek in Vaals en Résidence Groot Heideborgh in Garderen waren kanshebbers in de categorie Extra Large. Het Europa Hotel en Kasteel Vaalsbroek wonnen uiteindelijk, ieder in hun eigen categorie, de eerste prijs. Résidence Groot Heideborgh had net geen podiumplek, maar werd wel eerste op de Veluwe!

Lovende woorden van de jury

Medewerkers van Kasteel Vaalsbroek vieren de winst op gepaste afstand.

De jury over Kasteel Vaalsbroek
“De manier waarop het personeel de gasten ontvangt en te woord staat en hun enthousiasme en betrokkenheid waren nog net iets beter dan bij de andere finalisten. Het team snapt heel goed dat een event een beleving moet zijn. Zij voeren dat tot in de puntjes uit. Groot pluspunt daarbij is het vaste aanspreekpunt tijdens meetings. Er zijn veel vergader- en congresmogelijkheden en de locatie biedt een diversiteit aan zalen.”

De jury over Europa Hotel Scheveningen
“Een zeer professionele organisatie met prachtige multifunctionele zalen met een warme sfeer. Het personeel is vriendelijk, gastvrij en zeer verzorgd. Er zijn veel mogelijkheden voor sport en activiteiten. Ook wat betreft eten en drinken wordt prima ingespeeld op de opdrachtgever. Tevens is de locatie in het bezit van het keurmerk Green Key Gold.”

Al eerder bekroond

Beide locaties hebben al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. Eerder dit jaar werd Bilderberg Europa Hotel Scheveningen derde in de categorie L bij de publieksprijs van MeetingReview, de grootste reviewsite voor meetings en events. Vorig jaar won het hotel in de Provincie Awards Zuid-Holland de award voor de beste locatie in de categorie L. In 2018 won het hotel de Nationale Meeting Award ook al. “Wat ontzettend gaaf, zeker nadat we in 2018 deze award voor het eerst wonnen. In rare tijden zoals deze is het fantastisch om als beste van 360 locaties te worden gekozen. Zeker als je kijkt naar de andere genomineerde locaties. Onze dank aan de juryleden is groot!”, aldus Bram Kosterink.

Medewerkers van Europa Hotel Scheveningen genieten op gepaste afstand van een glaasje champagne om de winst te vieren.

 

Kasteel Vaalsbroek werd dit jaar tweede in de categorie XL bij de publieksprijs van MeetingReview. Ook ging deze locatie in 2019 er al vandoor met de Nationale Meeting Award. De eerste woorden van Kelly Kosmann na het winnen van deze editie waren dan ook: “Wat supergaaf dat we weer gewonnen hebben. Volgend jaar gaan we opnieuw voor de winst!”.

Wij staan ook nu voor je klaar voor vragen, nieuwe reserveringen en annuleringen. Je kan ons bereiken door een e-mail te sturen naar business@bilderberg.nl. Wij nemen dan contact met je op via mail of telefoon, wat jij prettig vindt.

Laat een reactie achter