Ja, ik wil…niks vergeten

  Uw huwelijksdag, de mooiste dag van uw leven, maar ook een dag waar veel voor geregeld moet worden. Heeft u bijvoorbeeld al aan de volgende zaken gedacht?

  1. Vrij vragen van uw werk
  Het klinkt zo logisch, maar in alle drukte kan het nog wel eens vergeten worden. Dus zorg dat u vrij vraagt voor uw bruiloft en voor de eventuele daarop volgende huwelijksreis.

  2. Bedank uw bruidspersoneel
  Koop leuke attenties om de ceremoniemeester(s), bruidskinderen en getuigen te bedanken voor hun bijzondere bijdrage aan uw huwelijksdag.

  3. Trouwschoenen inlopen
  Niets zou vervelender zijn dan pijnlijke voeten tijdens uw trouwdag. Loop uw trouwschoenen dus ruim van te voren in!

  4. Extra panty’s
  Mocht u er één dragen onder uw trouwjurk, zorg dan voor een paar reserve panty’s, want een ladder heeft u zo te pakken.

  5. Volgorde bruidsstoet
  Bij een traditionele bruiloft haalt de bruidegom, gevolgd door familie en vrienden, de bruid thuis op om vervolgens samen naar de trouwlocatie te rijden. Bepaal van te voren wie er mee rijdt in deze bruidsstoet en leg de volgorde van de auto’s vast.

  6. Trouwringen
  Maak duidelijke afspraken met de ceremoniemeester(s) en getuigen over wie de ringen bij zich houdt. Dit voorkomt ongemakkelijke momenten tijdens de ceremonie.

  7. Contant geld
  Zorg dat uw ceremoniemeester altijd wat contact geld bij zich heeft (bijvoorbeeld om de dj te betalen), dan hoeft u zelf nergens naar om te kijken en alleen te genieten!

  8. Bedankbrieven
  Een persoonlijke kaart of brief om uw gasten te bedanken voor hun prachtige en met zorg uitgezochte cadeaus doet het altijd goed!