7 tips voor de perfecte trouwlocatie!

Trouwen op de mooiste plekken bij Bilderberg

  Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Maar voordat je deze prachtige dag kan beleven gaan er veel stappen aan vooraf. Wat doe je aan, de bruidstaart, de ringen en… de trouwlocatie. Deze moet natuurlijk perfect zijn voor de mooiste dag van je leven. Bilderberg biedt 7 mooie trouwlocaties door heel het land, maar hoe kies je nou de beste uit voor jouw bruiloft? Kom meer te weten over de perfecte trouwlocatie door de volgende 7 tips!

  Tip 1: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

  Ga na of je de ceremonie en het feest op één bruidsfotograafbilderberg5107-lrplek wilt houden of dat je liever een aparte locatie zoekt. Trouwen kun je namelijk niet op elke plek doen, en niet elke plek kan ingericht worden voor een goed feest. Trouwen in een kasteel of grote zaal is natuurlijk prachtig, maar wees er op tijd bij. Je wilt natuurlijk niet de perfecte locatie aan je voorbij laten gaan. Bij evenementenlocatie Bilderberg Kasteel Doorwerth is het mogelijk om te trouwen én het feest te geven. Je persoonlijke Bilderberg weddingplanner zorgt ervoor dat de dag perfect verloopt. Combineer je bruiloft met een overnachting in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland voor een onvergetelijke tijd.
                                                                                                  

  Tip 2: Gasten

  7108-lrMaak een lijst met alle gasten; hoeveel gasten willen jullie uitnodigen? En wie wanneer? Je kunt natuurlijk onderscheid maken in daggasten en avondgasten; mensen die alleen bij het feest zijn en mensen die ook bij het trouwen zelf zijn. Zo heb je een goed idee of jouw perfecte trouwlocatie groot genoeg is voor al je gasten. Je wilt natuurlijk niet dat een zaal te klein is om iedereen in kwijt te kunnen, genoeg ruimte is erg belangrijk! Ook handig; genoeg parkeerplekken voor alle gasten en is de locatie wel goed bereikbaar? Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft grote zalen waar je maar liefst 700 gasten kunt ontvangen. Een receptie, diner of groot feest in de kasteelzaal, het kan hier allemaal.

  Tip 3: Muziek

  Welke muziekstijl maakt jullie bruiloft compleet? Zorg dat er op je trouwlocatie genoeg plek is voor bijvoorbeeld een DJ, orkest of band. Check ook altijd of er een dansvloer is, als je lekker wilt kunnen dansen. Het is aan te raden om van te voren te bespreken of het geen probleem is dat er bijvoorbeeld een band komt, dan kan er rekening mee worden gehouden. Zoek je een sfeervolle en luxe locatie voor je bruiloft? Dan ben je bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres! Een intieme dag met vrienden en familie en een spetterend feest in de avond met veel muziek. Bij Landgoed Lauswolt is er genoeg plek om met 300 gasten te feesten. Na een lange feestavond kun je tot rust komen in de prachtige bruidssuite in het Koetshuis.

  compilatie2

  Tip 4: Overnachten?

  Het kan voorkomen dat jullie de perfecte trouwlocatie hebben gevonden maar dat deze niet om de hoek ligt. Dan is het natuurlijk erg handig als de mogelijkheid er is om hier te overnachten. Misschien wil je de gasten hier ook wel laten overnachten. Bilderberg kasteel Château Holtmühle heeft een prachtige bruidssuite waar je heerlijk kunt overnachten. Ook aan de gasten wordt gedacht, zij kunnen verblijven in de 65 kamers van dit kasteel.
  7844-lr-1

  Tip 5: Het prijskaartje

  Een mooie trouwlocatie die perfect past bij je bruiloft, dat wil natuurlijk ieder bruidspaar. Maar hoeveel willen jullie hier eigenlijk aan uitgeven? Het is fijn en overzichtelijk om van te voren ongeveer te weten wat je waar aan wilt uitgeven. Dan zal het zoeken naar een geschikte locatie ook een stuk makkelijker gaan. Kijk ook naar de eventuele extra kosten die een locatie met zich mee kan brengen, zoals extra kosten na een bepaald tijdstip, een verzekering afsluiten of een beschikbaar aantal uren. Trouwen in het prachtige Paleis Het Loo of in de sfeervolle herberg van het paleis… Bilderberg Hotel De Keizerskroon is de perfecte locatie om te trouwen, feesten, dineren of borrelen. Je trouwdag wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Wordt de mooiste dag van je leven groots gevierd, of houd je het liever klein? Alles is mogelijk bij De Keizerskroon.
  compilatie3

  Tip 6: Buiten of binnen?

  De perfecte locatie is gevonden, alles is geregeld en jullie zijn helemaal klaar voor de grote dag. Maar dan… regen. Niemand wil dat deze perfecte dag in het water loopt natuurlijk. Zorg dus altijd dat wanneer jullie buiten gaan trouwen er een binnenlocatie is waar jullie heen kunnen gaan mocht het weer tegenvallen. Overweeg alle voor- en nadelen om binnen of buiten te trouwen. Bekijk verschillende mogelijkheden en maak uiteindelijk de juiste keuze. Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam heeft een prachtige stadstuin, zodat je met al je gasten sfeervol kunt dineren en feesten onder de sterrenhemel.
  compilatie4

      
  Tip 7: Geniet!

  Zorg ervoor dat alles is geregeld voor de grote d7530-lrag. Op de dag zelf wil je heerlijk ontspannen en niets anders aan je hoofd hebben dan het trouwen en het feest zelf. Je wilt natuurlijk lekker genieten van elkaar en van alle familieleden en vrienden om je heen. Deze dag wil je nooit meer vergeten, dus laat alles vastleggen zodat je mooie beelden hebt om samen met je hele familie naar terug te kijken. Bilderberg Hotel De Klepperman heeft een authentieke stijl met prachtige gerestaureerde boerderijen. Modern en eigentijds; dat is De Klepperman, een unieke locatie voor iedereen die ultiem wilt genieten.

  Deze tips hebben je hopelijk op weg geholpen om te beginnen aan de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie. Bilderberg biedt een aantal prachtige trouwlocaties die van alle gemakken voorzien zijn. Maak gerust een afspraak en neem een kijkje. Wij helpen je graag met het vinden van je unieke en perfecte trouwlocatie!

  Laat een reactie achter