7 tips voor de perfecte trouwlocatie!

Trouwen op de mooiste plekken bij Bilderberg

  Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Maar voordat je deze prachtige dag kan beleven gaan er veel stappen aan vooraf. Wat doe je aan, de bruidstaart, de ringen en… de trouwlocatie. Deze moet natuurlijk perfect zijn voor de mooiste dag van je leven. Bilderberg biedt 3 officiële trouwlocaties door heel het land, maar hoe kies je nou de beste uit voor jouw bruiloft? Kom meer te weten over de perfecte trouwlocatie door de volgende 7 tips!

  Tip 1: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

  Ga na of je de ceremonie en het feest op één bruidsfotograafbilderberg5107-lrplek wilt houden of dat je liever een aparte locatie zoekt. Trouwen kun je namelijk niet op elke plek doen, en niet elke plek kan ingericht worden voor een goed feest. Trouwen in een kasteel of grote zaal is natuurlijk prachtig, maar wees er op tijd bij. Je wilt natuurlijk niet de perfecte locatie aan je voorbij laten gaan. Bij evenementenlocatie Bilderberg Kasteel Doorwerth is het mogelijk om te trouwen én het feest te geven. Je persoonlijke Bilderberg weddingplanner zorgt ervoor dat de dag perfect verloopt. Combineer je bruiloft met een overnachting in Hotel De Bilderberg voor een onvergetelijke tijd.
                                                                                                  

  Tip 2: Gasten

  7108-lrMaak een lijst met alle gasten; hoeveel gasten willen jullie uitnodigen? En wie wanneer? Je kunt onderscheid maken in daggasten en avondgasten; mensen die bij het trouwen zelf aanwezig zijn en mensen die er alleen met het feest zijn. Zo heb je een goed idee of jouw perfecte trouwlocatie groot genoeg is voor al je gasten. Je wilt natuurlijk niet dat een zaal te klein is om iedereen in kwijt te kunnen, genoeg ruimte is erg belangrijk! Ook handig; genoeg parkeerplekken voor alle gasten en is de locatie wel goed bereikbaar? Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft grote zalen waar je maar liefst 500 gasten kunt ontvangen. Een receptie, diner of groot feest in de kasteelzaal, het kan hier allemaal.

  Tip 3: Muziek

  Welke muziekstijl maakt jullie bruiloft compleet? Zorg dat er op je trouwlocatie genoeg plek is voor bijvoorbeeld een DJ, orkest of band. Check ook of er een dansvloer is, als je lekker wilt kunnen dansen. Het is aan te raden om van te voren te bespreken of het geen probleem is dat er bijvoorbeeld een band komt; dan kan er rekening mee worden gehouden. Zoek je een sfeervolle en luxe locatie voor je bruiloft? Dan ben je bij Bilderberg Château Holtmühle aan het juiste adres! Het is zelfs mogelijk om een exclusieve reservering te plaatsen, waarbij jullie het kasteel afhuren voor vrienden en familie. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van elkaar en de muziek, zonder dat jullie rekening moeten houden met andere hotelgasten.

  Tip 4: Overnachten?

  Het kan voorkomen dat jullie de perfecte trouwlocatie hebben gevonden, maar dat deze niet om de hoek ligt. Dan is het natuurlijk erg handig als er de mogelijkheid is om hier te overnachten. Misschien wil je de gasten hier ook wel laten overnachten. Bilderberg kasteel Château Holtmühle heeft een prachtige bruidssuite waar je heerlijk kunt overnachten. Ook aan de gasten wordt gedacht, zij kunnen verblijven in de 65 kamers van dit kasteel.
  7844-lr-1

  Tip 5: Het prijskaartje

  Een mooie trouwlocatie die perfect past bij je bruiloft, dat wil natuurlijk ieder bruidspaar. Maar hoeveel willen jullie hier eigenlijk aan uitgeven? Het is fijn en overzichtelijk om van tevoren ongeveer te weten wat je waar aan wilt uitgeven. Dan zal het zoeken naar een geschikte locatie ook een stuk makkelijker gaan. Kijk ook naar de eventuele extra kosten die een locatie met zich mee kan brengen, zoals extra kosten na een bepaald tijdstip, een verzekering afsluiten of een beschikbaar aantal uren. Trouwen in het prachtige Paleis Het Loo of in de sfeervolle herberg van het paleis… Bilderberg Hotel De Keizerskroon is de perfecte locatie om te trouwen, feesten, dineren of borrelen. Je trouwdag wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Wordt de mooiste dag van je leven groots gevierd, of houd je het liever klein? Alles is mogelijk bij De Keizerskroon.
  compilatie3

  Tip 6: Buiten of binnen?

  De perfecte locatie is gevonden, alles is geregeld en jullie zijn helemaal klaar voor de grote dag. Maar dan… regen. Niemand wil dat deze perfecte dag in het water loopt natuurlijk. Zorg dus altijd dat er een binnenlocatie is wanneer jullie buiten trouwen, zodat jullie hier naartoe kunnen mocht het weer tegenvallen. Overweeg alle voor- en nadelen om binnen of buiten te trouwen. Bekijk verschillende mogelijkheden en maak uiteindelijk de juiste keuze. Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam heeft een prachtige stadstuin, zodat je met al je gasten sfeervol kunt dineren en feesten onder de sterrenhemel.
  compilatie4

      
  Tip 7: Geniet!

  Zorg ervoor dat alles is geregeld voor de grote d7530-lrag. Op de dag zelf wil je heerlijk ontspannen en niets anders aan je hoofd hebben dan het trouwen en het feest zelf. Je wilt natuurlijk lekker genieten van elkaar en van alle familieleden en vrienden om je heen. Deze dag wil je nooit meer vergeten, dus laat alles vastleggen zodat je mooie beelden hebt om samen met je hele familie naar terug te kijken.

  Deze tips hebben je hopelijk op weg geholpen om te beginnen aan de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie. Bilderberg biedt een aantal prachtige trouwlocaties die van alle gemakken voorzien zijn. Maak gerust een afspraak en neem een kijkje. Wij helpen je graag met het vinden van je unieke en perfecte trouwlocatie!

  Laat een reactie achter