Het verrassende geheim van een mooie huid

  Thalgo algen producten huidverzorging bij Bilderberg Hotel De Klepperman

  Een stralende en egale huid; dat willen we allemaal wel. Het nieuwe Spa & Beauty Centre in Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken zet hiervoor wel een heel bijzonder ingrediënt in: algen. De vele actieve stoffen in dit wondermiddel van de zee verjongen en verzorgen iedere huid.

  De kracht van algen

  Verrassend maar waar: zeewater bevat nagenoeg dezelfde samenstelling als ons bloedplasma. Daarom zijn werkstoffen afkomstig uit de zee zo uiterst effectief! Algen werken daarbij als superstoffen; ze bevatten een hoge concentratie aan vitamine en mineralen die optimaal in de huid opgenomen worden. Het resultaat: een gerevitaliseerde huid die straalt.

  Thalasso therapie: genezing van de zee

  Het gebruik van algen om de huid te verzorgen stamt al uit de tijd van de Romeinen. Zij wisten al dat de zee een genezende werking heeft en maakten daar gebruik van door in zeewater te baden. Hieruit is Thalasso therapie ontstaan, een therapievorm die haar naam dankt aan de Griekse oergodin van de zee Thalassa, de moeder van al het leven in de zee. De zee, de oorsprong van al het leven op aarde is een enorme bron van actieve werkstoffen. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven.

  THALGO

  Om optimaal van het effect van algen te kunnen profiteren hoef je je gelukkig niet in dit groene goedje te wentelen. Spa & Beauty Hoevelaken gebruikt het bekende Franse kuurmerk THALGO voor haar gezichtsbehandelingen en lichaamsverzorging. THALGO verwerkt al ruim veertig jaar de bijzondere voordelen in haar producten. De verzorging is wetenschappelijk gebaseerd op zee-algen en zorgt voor een optimale conditie van de huid met producten voor elk huidtype. THALGO huidverzorgingsproducten bevatten een combinatie van essentiële oliën, algen en zeewier, die de huid voedt en een natuurlijke bescherming biedt. De producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie. Hierdoor zijn de producten ook geschikt voor de gevoelige of geïrriteerde huid.


  Wellness en Beauty Bildeberg Hotel De Klepperman Hoevelaken

  Nieuw: Spa & Beauty Hoevelaken in Bilderberg Hotel De Klepperman

  Zelf de kracht van algen ontdekken? In het nieuwe Spa & Beauty Hoevelaken in Bilderberg Hotel De Klepperman kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Verwen uzelf met een doelmatige behandeling of één van de complete make-over verwenarrangementen. Of wat dacht u ervan om een van deze arrangementen gezellig samen met vriendinnen, partner of familieleden te beleven? Lees meer over de mogelijkheden op Bilderberg.nl. Mijn collega’s en ik verwelkomen u graag!’, ‘Het verrassende geheim van een mooie huid’

  Laat een reactie achter