Herfstinspiratie: zo beleeft u Nederland op haar best tijdens de herfst

Herfst op de mooiste plekken van Nederland

  afbeelding: RBT KAN

  Eigenlijk hoeven we het niemand te vertellen: Nederland is ongelooflijk mooi. Oeroude bossen, uitgestrekte velden en een prachtige kustlijn maken ook van ons kleine landje een ware attractie. En de herfst is hét moment om van al dit Hollandse schoon te genieten. Struinen door de roodgekleurde bossen van de Veluwe, genieten van een goed glas wijn in het Limburgse heuvellandschap of uitwaaien aan het strand. Bilderberg geeft u de beste plekken om deze herfst te genieten van Nederland!

  banner

  1. Herfst in de Nederlandse bossen

  Bomen die verkleuren naar een scala van roodtinten, paddenstoelen die uit de grond springen en bronstige herten op zoek naar gewillige partners: nergens is de herfst zo aanwezig als in het bos. Het gebied van de Veluwe bevat misschien wel het mooiste bosgebied van Nederland. Dichtbegroeide bossen afgewisseld met uitgestrekte heidevelden, stromende beken en historische stadjes. Met ongeveer 1000 km2 aan natuurgebied biedt de Veluwe een keur aan prachtige wandel- en fietsroutes.

  Zo beleeft u dit jaar herfst in de bossen:


  Hotel De Bilderberg herfst veluweHerfst op de Veluwe arrangement – Hotel de Bilderberg

  Overnacht twee nachten in Hotel de Bilderberg, een prachtig en statig hotel direct gelegen aan de bossen van Oosterbeek. Een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken tijdens een actieve wandeling of een fietstocht. Met dit arrangement geniet u van twee overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt, een heerlijk driegangendiner op de eerste avond en 1 dag gebruik van fietsen!

  Veluwe arrangement boeken


  kinderhotel herfstvakantie veluwe

  Billy Bilderberg herfstarrangement – Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

  In de herfstvakantie er samen op uit in het oudste bos van Nederland. Op pad met de boswachter op zoek naar paddestoelen en beukenootjes en daarna spetteren in het overdekte zwembad. In Bilderberg Hotel ’t Speulderbos beleeft u samen met het hele gezin een geweldige herfstvakantie. Maak gebruik van de familiekamer, een speelkamer en entertainment, een speciaal kinderbuffet en vele extra’s.

  Kinder arrangement boeken


   

  herfst aan de kust

   2. Herfst aan de Nederlandse kust

  Lekker uitwaaien op het strand, met een herfstzon in uw gezicht en de zeelucht in uw longen. Nederland heeft ongeveer 523 kilometer aan kustlijn, waar het ook in de herfst heerlijk vertoeven is. Want wie houdt er nu niet van lange wandelingen langs uitgestrekte kust, om daarna op te warmen met een kop dampende chocolademelk? En verblijft u in een bruisende kustplaats als Scheveningen? Dan is er ook ’s avonds genoeg te beleven. Niet voor niets is de kust de favoriete bestemming tijdens de herfstvakantie!

  Zo beleeft u dit jaar herfst aan de kust:

  herfstvakantie kustUitwaaien aan zee arrangement – Europa Hotel Scheveningen

  Bilderberg Europa Hotel Schevening biedt alles voor een heerlijk herfstverblijf aan de kust. Een sfeervol, gastvrij hotel direct aan de boulevard van Scheveningen. Maak een strandwandeling, bezoek Den Haag of ga ’s avonds naar het beroemde Crazy Piano’s of het AFAS Circustheater. En is het toch wat minder mooi weer? Dan geniet u van de sauna, fitnes, zwembad of Turks stoombad in het hotel.

  Herfst aan zee boeken

   

   

  herfst in limburg

  3. Herfst in Zuid-Limburg

  U hoeft Nederland niet uit om uw even in het buitenland te wanen. Met haar glooiende heuvels en Bourgondische mentaliteit heeft Zuid-Limburg namelijk meer weg van België of Frankrijk. Zeker in de herfst biedt dit gebied volop mogelijkheden om te ontspannen. Ga fietsen of wandelen in de herfstbossen, golfen op een van de vele golfbanen of shoppen in het gezellige Maastricht. Om af te sluiten met een heerlijk diner of Limburgs biertje, natuurlijk!

  Zo beleeft u dit jaar herfst in het zuiden:

  herfst limburgLimburgs 3 nachten special – Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

  Het Limburgs 3 nachten special van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek biedt u op en top genieten tijdens de herfst. Verblijf drie nachten op het historische landgoed van Kasteel Vaalsbroek. Geniet van de Limburgse gastvrijheid, loop direct vanuit het viersterrenhotel de prachtige natuur in en ontdek lokale specialiteiten in het beroemde restaurant van dit hotel.

  Limburgs herfstarrangement boeken

  Meer inspiratie voor uw herfstvakantie? Kijk op Bilderberg.nl voor diverse bijzondere herfstarrangementen.

   

  Laat een reactie achter