Moederdag: Hét moment om alle moeders van Nederland in het zonnetje te zetten!

Lees hier tips voor het perfecte cadeau op Moederdag

  Op zondag 10 mei is het weer zover: Moederdag! De dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Het blijft elk jaar een uitdaging om het perfecte cadeau voor Moederdag te vinden. Hier lees je een paar tips om je moeder op een unieke manier te verrassen.

  Moederdag tip 1: Een uitgebreide Brunch

  Wat is er gezelliger dan met het hele gezin op Moederdag te genieten van een uitgebreide brunch? Met elkaar genieten van een perfecte start van de dag met versgebakken broden, warme en koude gerechten en vruchtensappen.

  paasbrunchMaak deze tip extra speciaal: Brunchen in een kasteel. Bij Kasteel Vaalsbroek en Kasteel Doorwerth zal op Moederdag een heerlijke brunch voor jullie klaar staan. Verras je moeder met smaakvolle broden en culinaire hapjes in een sfeervolle ambiance. Lees hier meer

  Moederdag tip 2: High Tea

  Hoe kun je beter Moederdag vieren dan met een High Tea? Oospronkelijk ontstaan als theekransje voor de gegoede dames. Tegenwoordig een zeer populair gebruik in Nederland. Tussen de lunch en het diner wordt er thee gedronken onder het genot van lekkere hapjes.

  high_tea_bilderberg.jpg__2200x930_q85_crop_subsampling-2Kies voor een High Tea op een unieke locatie. Bij Bilderberg geniet je op Moederdag van een heerlijk High Tea met sandwiches, hartige en zoete gerechten en diverse theesoorten. Kies uit één van de vier unieke locaties door heel Nederland!

  Moederdag tip 3: Wellness

  Wat is er fijner dan jouw moeder te verwennen met een ontspannende dag Wellness? Samen even bijkomen van de alledaagse drukte en genieten van een schoonheidsbehandeling of massage. Om daarna een verfrissende duik te nemen in een zwembad of te ontspannen in de sauna.

  health, beauty, resort and relaxation concept - beautiful womanGeef jouw moeder een Wellness arrangement cadeau! Genieten van 1, 2 of zelfs 3 overnachtingen met ontbijt en de keuze uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Omringt door persoonlijke aandacht en rust ervaren jullie de ontspanning.

  Moederdag tip 4: Cadeaucheque

  bilderberg_cadeau_card.jpg__1044x660_q85_crop_subsampling-2Eén van de meeste gegeven cadeaus is zonder twijfel een cadeaucheque. Stel je eens voor om een extra verassende en unieke cadeaucheque te geven! Met het Bilderberg Cadeau Arrangement geef je een luxe overnachting weg met ontbijt. Ook kun je kiezen voor een cadeaucheque met een vrij te besteden bedrag in één van de 17 Bilderberg hotels.

  Laat een reactie achter