Assistant2day, groot succes!

Ruim 100 Assistants kregen op secretaressedag diverse workshops in Hotel ‘t Speulderbos

  Koffie halen en afspraken plannen zijn al lang niet meer de kerntaken van de secretaresse anno 2015. De traditionele secretaresse wordt steeds vaker vervangen door Assistants: hoogopgeleide multitaskers die inhoudelijk meedenken met het beleid van de organisatie. Op secretaressedag, donderdag 16 april, hebben 100 Assistants diverse workshops gevolgd in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos.

  Assistant2day

  Onder leiding van opleidingsinstituut Schouten & Nelissen werden op secretaressedag, 16 april, diverse workshops verzorgd om de Assistants klaar te stomen voor de toekomst. Thema’s van de workshops waren onder andere Personal Branding, Mindfulness en Inzicht in Persoonlijke Kwaliteiten. De dag werd mogelijk gemaakt door Bilderberg, Schouten & Nelissen en Assistant2 die de Assistants kosteloos de dag hebben aangeboden. Met het evenement Asssistant2Day hopen zij werkgevers en managers te inspireren om te investeren in zijn of haar Assistant van nu.

  Onderzoek naar de rol van secretaresse

  Business MeetingTer gelegenheid van secretaressedag op 16 april heeft detacheringsbureau Assistant2 de veranderende rol van secretaresse onderzocht. De uitkomsten tonen aan dat de functie vooral door techniek en efficiency is geëvolueerd tot die van een Assistant. De Assistant anno 2015 organiseert, houdt overzicht, verwerkt informatie, denkt mee met het management en is proactief. De Assistant wilt zich graag ontwikkelen door middel van educatie of workshops. Vandaar dat Assistant2day is georganiseerd, geheel aansluitend bij de nieuwe rol!

  Lees hier het trendrapport.

  Laat een reactie achter