Grande Dame van Rotterdam krijgt stippen

  Dinsdag 23 september was een bijzondere dag voor het Bilderberg Parkhotel. Na een indrukwekkende renovatie, die enkele maanden in beslag heeft genomen, is het Rotterdamse stadsicoon afgelopen week feestelijk in het zonnetje gezet. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam legde samen met General Manager Erik de Wit en kunstenaar Willem Oorebeek , de laatste hand aan het kunstwerk The Individual Parallel – Bilderberg Utopia. Dit kunstwerk, bestaande uit  een raster van in het donker subtiel opgloeiende stippen van composiet, siert de gevel van het Parkhotel in Rotterdam. Tijdens de opening van het vernieuwde hotel voegden de drie heren samen de laatste stip toe.

  De renovatie van het Parkhotel – ook wel de Grande Dame van Rotterdam genoemd – is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De gehele begane grond is vernieuwd, met als absoluut hoogtepunt het nieuwe restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo. De recensies uit de culinaire wereld zijn onverdeeld positief en The Park is door het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot beste restaurant van Rotterdam in de Gouden Pollepel competie.

  Naast het vernieuwde restaurant zijn er verschillende nieuwe meeting ruimten, een prachtige Cigar Lounge en een sfeervolle Lobby Lounge gecreëerd. Ook de lobby is in een nieuwe jas gestoken.

  General Manager Erik de Wit is trots op ‘zijn’ vernieuwde Bilderberg Parkhotel. De GM ziet een zonnige toekomst en de verwachtingen rond de samenwerking met sterrenchef Erik van Loo zijn hooggespannen. Erik van Loo is tevens eigenaar van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Dit restaurant is sinds 2009 de trotse eigenaar van 2 sterren. In het The Park – Inspired by Erik van Loo drukt de chefkok stevig zijn signatuur op de kaart. Enkele signature-dishes van zijn tweesterrenrestaurant zijn terug te vinden op de menukaart van The Park.

  Nachtburgemeester Jules Deelder was ook van de partij. Hij zette zijn handtekening bij een van zijn gedichten, dat in een van de gerenoveerde vergaderzalen op de muur prijkt. Daarnaast was Deelder de DJ op de feestelijke afsluiting van de dag.

  Wilt u een kijkje komen nemen in ons restaurant? Reserveren kan via www.thepark.nl of telefonisch: 010 – 440 81 65.

  Wilt u het vernieuwde Parkhotel ervaren? Boek dan een kamer of arrangement via onze website, of bel voor een telefonische reservering met het hotel: 010 –  436 36 11

  Laat een reactie achter