The Park – Inspired by Erik van Loo uitgeroepen tot beste restaurant van Rotterdam

  The Park winnaar gouden pollepel algemeen dagblad 2014

  Nog maar drie maanden is het nieuwe restaurant in Bilderberg Parkhotel Rotterdam open, en nu al is het in de prijzen gevallen. The Park – Inspired by Erik van Loo, is door het AD uitgeroepen tot beste restaurant van Rotterdam in de Gouden Pollepel competitie.

  The Park beste restaurant van Rotterdam volgens het Algemeen Dagblad

  The Park beste restaurant van Rotterdam volgens het Algemeen Dagblad

  Gouden Pollepel score van 8,7

  Wekelijks recenseert het AD een restaurant in Rotterdam in haar Gouden Pollepel competitie. Gastvrijheid, presentatie, smaak; elk element van een restaurant wordt aan een kritische keuring onderworpen. The Park scoorde maar liefst een totaalscore van 8,7. De hoogste score van dit seizoen, en dus mag het restaurant zich met trots het beste restaurant van Rotterdam noemen.

  Beoordeling The Park

  Voorgerecht: 9,5    Hoofdgerecht: 9,0    Nagerecht: 9,5    Bediening: 9,0    Sfeer: 8,0    Prijs-Kwaliteit: 8,0


  Eindscore: 8,7

  “Nederlandse ingrediënten tot iets groots maken, het blijft knap!”

   

  Scoren op details

  Volgens het AD scoorde The Park – Inspired by Erik van Loo vooral sterk op details. ”Het lijkt zo eenvoudig. Maar ga er maar eens aan staan om deze deze salade zo op smaak te brengen dat het perfect aansluit bij het dungesneden vlees”, omschrijft de krant de aardappelsalade bij de bonbons van MRIJ-rund. Volgens hen mag Rotterdam zich met de opening van The Park eindelijk aansluiten bij het rijtje wereldsteden waar het wél gebruikelijk is dat locals in een hotel-restaurant van kaliber gaan eten.

  Over The Park – Inspired by Erik van Loo

  Sinds de zomer van 2014 heeft Bilderberg Parkhotel Rotterdam een compleet nieuw restaurant: The Park – Inspired by Erik van Loo. Meesterchef Erik van Loo, patron cuisinier van sterenrestaurant Parkheuvel heeft het concept van The Park mede opgezet. Uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs: dat is wat The Park biedt. De perfecte locatie voor een business luch, shared dining met vrienden of ”gewoon” een goed glas wijn. Reserveren kan via www.thepark.nl of telefonisch: 010 – 440 81 65.

  Laat een reactie achter