Nieuw: The Park – Inspired by Erik van Loo

  Ontdek het nieuwe restaurant van Bilderberg Parkhotel Rotterdam

  Heerlijke gerechten, simpel in basis maar bijzonder in smaak. Dat is de basis van The Park – Inspired by Erik van Loo. Bilderberg Parkhotel Rotterdam heeft een compleet nieuw restaurant gekregen, met een sfeervol interieur en een verrassende kaart. Casual Cuisine in het hart van Rotterdam.

   

  Smaak is herinnering

  Smaak is herinnering. Dat is het motto van Erik van Loo, Patron Cuisinier van restaurant Parkheuvel, bekroond met twee Michelin sterren. Onder zijn leiding is The Park ontstaan. In The Park kunt u genieten van verschillende signatuurgerechten van Van Loo. Elk gerecht is te herkennen aan kwaliteit en eenvoud met een speelse twist.

  >> bekijk menukaart van The Park – Inspired by Erik van Loo

   

  Private Dining

  Soms is het fijn om in besloten gezelschap te kunnen praten. Of iets te vieren! Voor deze gelegenheden biedt The Park een prachtige private dining ruimte. Niet weggestopt in een hoek, maar als onderdeel van het restaurant en dan privé.

  Een speciale ruimte voor uw gezelschap

  In de priviate dining kunnen maximaal 8 personen plaatsnemen. Aan een prachtige ronde tafel. Zowel voor ontbijt, lunch als diner te reserveren. U kunt gerechten van de menukaart bestellen, maar het is ook mogelijk vooraf uw wensen te bespreken.

   

  Gewaardeerd met een 8,7 door het AD

  Nu al is The Park de hotspot van Rotterdam. In de Gouden Pollepel competitie van het AD wordt The Park zelfs gewaardeerd met een 8,7. ‘Een restaurant dat scoort op alle details’, zo omschrijft het dagblad The Park.

   

  Vergaderen en dineren

  Niet alleen het restaurant van Bilderberg Parkhotel Rotterdam is vernieuwd; ook de lobby en vergaderruimten zijn compleet gerenoveerd. Ontspannen en sfeervol vergaderen of ontmoeten in het hart van Rotterdam, gecombineerd met hoogwaardige culinaire kwaliteiten. Lees meer over de zakelijke mogelijkheden van Parkhotel Rotterdam.

  Laat een reactie achter