Bilderberg vindt partner in tennisbond

Tennisbond KNLTB en Bilderberg tekenen sponsorship voor drie jaar!

  Tijdens het jaarcongres van Sponsorreport in Amsterdam heeft Bilderberg een nieuwe sponsorship gevonden. De hotelketen vroeg organisaties om een voorstel te presenteren aan een panel van deskundigen. Uit maar liefst zes voorstellen is een driejarig sponsorcontract tussen Bilderberg en KNLTB gekomen!

  Bilderberg zoekt een aantal kenmerken in een sponsorship. Zo moet het in beweging zijn, bouwen aan de toekomst, vernieuwend zijn als merk en midden in de samenleving staan. Tijdens het jaarcongres van Sponsorreport in juli presenteerden zes organisaties hun voorstellen. Erik Poel, Algemeen directeur van de KNLTB, wist als beste de hotelketen te overtuigen! De afspraken tussen de KNLTB en Bilderberg houden in dat de 600.000 leden van de KNLTB voor een aantrekkelijke korting van 8% op zowel verblijfkosten als op eten en drinken in alle Bilderberg hotels mogen verblijven.

  KNLTB staat voor de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Het is een overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland met meer dan 600.000 leden. Dat KNLTB de beste match was voor Bilderberg kwam door de goede ideeën over het bereiken van gezamenlijke doelgroepen en wat Bilderberg kan toevoegen aan de positie van de KNLTB.

  Arlette Gilbert, Commercieel Directeur van Bilderberg, is er trots op official partner te zijn van de KNLTB: “Er is een grote overlap in onze doelgroepen. Als je kijkt wie de tennissers in Nederland zijn en wat hun interesses zijn en daar overheen een kaart legt van de gasten van onze hotels, dan blijkt daaruit een enorme match. Een logische connectie tussen Bilderberg en tennis is dat een groot deel van de Bilderberg locaties een tennisbaan heeft.

  Erik Poel van de KNLTB: “Voor de KNLTB is de hospitality die Bilderberg kan bieden een geweldige toevoeging. We maken daar deze maand al gebruik van bij de KNLTB Tennis Masters in Rotterdam. De spelers en officials zitten al in het Bilderberg Parkhotel voordat het contract echt getekend is. We maken vaak gebruik van accommodaties in het land voor vergaderingen, opleidingen en bijeenkomsten. Het is logisch dat we die nu bij Bilderberg onderbrengen. En Bilderberg heeft vitaliteit in haar DNA zitten, wat uitstekend past bij tennis, een sport is die je van 5 tot 95 jaar kunt beoefenen.”

  Laat een reactie achter