De Bilderberg Zomerbeleving

Boek van 6 tot 20 juni 2019 De Bilderberg Zomerbeleving: drie overnachtingen inclusief ontbijt en een cadeaucheque t.w.v. € 15

Na de wat ‘koudere’ weken beginnen de temperaturen eindelijk weer wat omhoog te schieten. De warme jassen en truien kunnen omgeruild worden voor de korte broeken en kleurrijke jurkjes. Het idee om met je geliefde neer te ploffen op een zonovergoten terras en te genieten van een verkoelend speciaal biertje, met de kinderen die aan het zwembad relaxen of eens een keer uitslapen na die late avond aan de bar klinkt dan ook zeker niet verkeerd. Hoe Bilderberg deze zomer nog nét even iets beter weet te maken? Dat lees je hieronder.Een zomer om niet te vergeten

Wat houdt De Bilderberg Zomerbeleving precies in? Dat vertellen wij je maar al te graag. Het arrangement bestaat uit drie overnachtingen inclusief ontbijt met de keuze uit 11 hotels, vanaf € 269 per twee personen. Boek je De Bilderberg Zomerbeleving tussen 6 en 20 juni 2019, dan krijg je een cheque t.w.v. € 15 cadeau. Deze € 15 is vrij te besteden voor een wijntje of een biertje met een bittergarnituur, voor een late check-out of bij het Wellness Centre, zomerbeleving_cadeaucardschaduwindien het hotel waar je in verblijft hierover beschikt. Ben jij er al uit welk hotel geschikt is voor jouw ultieme Bilderberg Zomerbeleving of heb je nog wat hulp nodig bij het maken van een geschikte keus? Wij lichten hieronder vast drie hotels toe.

Hotel De Bilderberg
Direct gelegen aan de groene bossen van de Veluwe, vindt je Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. In Oosterbeek kun je tot rust komen in de natuur, diverse musea bezoeken of een gezellig terrasje opzoeken in de buurt. Je kunt de dag afsluiten in één van de restaurants van Hotel De Bilderberg: Julia’s Kitchen of Trattoria Artusi. Bestel voorafgaand aan het diner eerst een borreltje, die je mooi van de € 15 cadeaucheque kunt halen!

Europa Hotel Scheveningen
Ben jij op zoek naar een ontspannende omgeving? Dan is Europa Hotel Scheveningen the place to be. Je wordt wakker in een prachtig hotel met het strand op slechts 198 stappen van het hotel verwijderd. Hoe kan je De Bilderberg Zomerbeleving nou beter beleven dan overdag in het zonnetje aan zee te liggen en in de avond de bruisende boulevard te ontdekken? Kies dan vooral voor een late check-out, zodat je wat langer kunt blijven liggen na dat spetterende avondje uit.

Garden Hotel Amsterdam
Ontdek Amsterdam! Het Garden Hotel is gelegen in het Museumkwartier, op loopafstand van de leukste winkels, gezellige restaurants en het Museumplein. Dé plek om te genieten van het heerlijke weer door lopend door de gezellige Amsterdamse straatjes te struinen, de stad te verkennen op de fiets of te relaxen tijdens een boottocht. In de avond kun je ontspannen aan de bar, in het restaurant of in de lounge van het hotel. Zin om je terug te trekken in de hotelkamer? Bestel dan een goede fles wijn en geniet!

garden_hotel-jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2

Meer weten over De Bilderberg Zomerbeleving? Klik dan hier.

Laat een reactie achter