Garderen Experience: proef, zie en ervaar het nieuwe Bilderberg

Interactieve rondleiding voor meeting en events in Garderen

Net even anders vergaderen? Welkom in Garderen! Dit kleine plaatsje op de Veluwe herbergt maar liefst twee Bilderberg hotels met mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en events. De hotels zijn volledig verschillend, maar hebben sinds kort een ding met elkaar gemeen: ze zijn beide in een nieuw jasje gestoken! Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor inspirerende meetings en events tijdens de Garderen Experience!

wouter-wagelaar

Verscholen in de bossen van Garderen liggen de twee unieke locaties van Bilderberg. Hier adem je rust en natuur. Wij geloven dat we met de juiste ingrediënten iedere bijeenkomst net dat stukje extra kunnen meegeven. Natuur en inspiratie staan hierin centraal!

Wouter Wagelaar, Hoteldirecteur Hotel ’t Speulderbos en Résidence Groot Heideborgh

 

Inspirerend vergaderen in Garderen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw meeting of event? Dan moet u zeker eens kennismaken met Bilderberg Hotel ’t Speulderbos en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Omringd door de weidse bossen van de Veluwe, bieden zij beide op hun eigen wijze de ruimte, service en inspiratie om zowel kleine als grote bijeenkomsten een succes te maken. Wij geloven dat zelf zien en ervaren de beste manier is om een goede keuze te maken voor uw volgende meetinglocatie. Daarom organiseren de beide hotels in Garderen in juni samen de Garderen Experience: een unieke, interactieve rondleiding die laat zien hoe vergaderen óók kan.

speulderbosdtr-lrinspirerende vergaderlocatie veluwe garderenheideborghrdrslaapkamer-lr

Programma Garderen Experience

We nodigen u graag uit om samen met een collega deel te nemen aan onze Garderen Experience. We beginnen de Experience met een smaakvolle lunch. Tijdens een interactieve rondleiding laten wij u de hotels op een nieuwe manier beleven. En met de Mindshift Borrel sluiten we de dag op een onvergetelijke wijze af.

Middagprogramma
Vrijdag 2, 16 of 23 juni 2017

12.30 – 13.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 – 14.00 uur Rondleiding + interactieve beleving
14.30 – 14.45 uur Ontvangst in tweede hotel
14.45 – 15.45 uur Rondleiding + interactieve beleving
15.45 uur               Mindshift Borrel

Lees meer

Whiteboardroom Hotel 't SpeulderbosInspirerend vergaderen Veluwe

Ervaar het zelf!

Meld u aan voor de Garderen Experience

Wilt u zelf ervaren hoe inspirerend een meeting of event in Garderen kan zijn? Meld u aan voor de Garderen Experience of neem contact op via business@bilderberg.nl of +31 (0)317 362 266.

Laat een reactie achter