Golfen op unieke locaties bij Bilderberg

  Bij Bilderberg zijn wij gek op golf. Zo beschikken onder andere Landgoed Lauswolt, Hotel De Bovenste Molen en Hotel Klein Zwitserland over prachtige banen. Een ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten is mogelijk in speciaal geselecteerde Bilderberg hotels.

  Lauswolt Culinair Openlauswolt_7976_golf.jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2

  Midden in het Friese landschap, op de Golf en Countryclub Lauswolt in Beetsterzwaag, bent u aan het goede adres om een heerlijke dag te golfen. In de rustige sfeer van Beetsterzwaag bevindt zich een baan van 6.146 meter en 18 holes waarbij u ten minste 10 kilometer loopt. Op zaterdag 4 juni vindt hier de Lauswolt Culinair Open plaats, met als culinaire afsluiter een diner bij De Heeren van Harinxma. Speciaal hiervoor heeft Bilderberg een arrangement samengesteld, welke alleen geldt op 4 juni.

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak in het clubhuis.
  • Shotgun wedstrijd, start om 13.00 uur.
  • Culinair viergangen diner in restaurant de Heeren van Harinxma.
  • Overnachting in een comfortabele kamer.
  • Het Bilderberg Ontbijt.

  Prijs: € 184.50 per persoon.

  Reserveren kunt u uitsluitend doen bij Banquet Reserveringen via telefoonnummer 0512-384123 of mail naar lauswolt.banquet@bilderberg.nl.

  300x_cc23106811cbe8dfc94a610052107a41Golfen op een van de andere unieke locaties van Bilderberg? Met het Bilderberg Golf arrangement bent u de hele dag actief op prachtige en uitdagende golfbanen in de directe omgeving van een Bilderberg hotel. Kiest u voor 1 overnachting, dan ontvangt u 1x een Greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2x een greenfee. Geniet ’s avonds van een culinair driegangendiner, overnacht in stijlvol ingerichte kamers en start de volgende dag goed met Het Bilderberg Ontbijt.

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

  Laat een reactie achter