Top 3 zomeruitjes met Bilderberg

Er op uit in eigen land

  De zomervakantie is nog in volle gang. Voor een heerlijke vakantie of een vermakelijk dagje uit hoef je Nederland niet te verlaten. Er valt zoveel moois te ontdekken in ons eigen kikkerlandje! Trek er eens op uit in eigen land. Bilderberg heeft de leukste zomeruitjes voor jou op een rij gezet.

   

  1. Billy Elliot

  Een heerlijke zomerdag swingend afsluiten kan in het theater. Bewonder Broadways meest geliefde musical in Scheveningen. Na jarenlang succes op West End in Londen, haalde Joop van den Ende deze hitmusical naar Nederland. Ook hier is de musical een groot succes; hij heeft al vele awards mogen ontvangen waaronder ‘Beste Grote Musical’.

  billyelliot2De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige jongen in Engeland. Billy zit op boksen maar belandt perongeluk in een balletles. Tot ieders verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, want wat is belangrijker? Een gezinsleven redden dat door politieke en sociale omstandigheden aan de rand van de afgrond staat of het geven van een kans aan een kind met een bijzonder talent?
  Deze hitmusical bevat onvergetelijke muziek van Elton John, sensationele dans en een krachtig verhaal.

  Combineer uw bezoek aan deze geweldige voorstelling op de eerste rang met een overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt in het sfeervolle Bilderberg Europa Hotel. Het hotel ligt direct aan de gezellige boulevard van Scheveningen en op loopafstand van het theater!

   Meer informatie


  2. Rijksmuseum

  rijksmuseumHoe staat het er voor met je kennis over Nederlandse kunst en cultuur? Wordt het tijd om deze bij te spijkeren of wil je je vergapen aan de kunstwerken die Nederland rijk is? In het Rijksmuseum zit je zeker goed. In de collectie bevinden zich topstukken van Karel Appel, Rembrandt van Rijn, Jan Steen en Vincent van Gogh.

  Het Bilderberg Garden Hotel ligt op slechts 10 minuten loopafstand of 2 tramhaltes en het Bilderberg Hotel Jan Luyken ligt op nog geen 2 minuten loopafstand van het Rijksmuseum. Met de toegangskaart in je hand vermijdt je de wachtrijen en kunt je op je gemak gaan genieten van alle kunstschatten in dit museum.

  Meer informatie

  3. Kröller-Müller Museum

  Altijd al alles over Vincent van Gogh willen weten? Bezoek eens het Kröller-Müller Museum, gelegen in Nationaal Park de Hoge Veluwe in Otterloo.

  vangogh2015_arrangement2.jpg__522x330_q85_crop_subsampling-2In het Van Gogh-jaar 2015, met als thema ‘125 jaar inspiratie’, presenteert het Kröller-Müller Museum de tentoonstelling Van Gogh & Co. Stillevens, landschappen, natuurmotieven, stadsgezichten en portretten van Vincent van Gogh worden vergeleken met werken van tijdgenoten met dezelfde genres. Er zijn meer dan 50 schilderijen en tekeningen van Van Gogh te zien en een veelvoud aan werken van andere kunstenaars als François Bonvin, Floris Verster, Odilon Redon, Henri Fantin-Latour, Paul Gabriël, Paul Cézanne, Adolphe Monticelli en Claude Monet.

  Bezoek de prachtige tentoonstelling Van Gogh & Co in het Kröller-Müller Museum en combineer je bezoek met een verblijf in een van onze dichtbijgelegen Bilderberg hotels. Uw verblijf is inclusief Het Bilderberg Ontbijt, driegangendiner, fietshuur, fietsroutes en natuurlijk entree tot de Van Gogh tentoonstelling, alsook entree tot het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  Meer informatie

  Wij zijn benieuwd naar jouw zomerse uitstapjes! Laat het ons weten!

   

  Laat een reactie achter