Deze foto’s ontvingen we van onze gasten!

Bekijk de 9 mooiste #bilderbergmomenten

Iedere maand weer ontvangen we foto’s van mensen die genieten op of rondom één van de 17 Bilderberg hotels. Dit vinden wij ontzettend leuk! Maakt u een mooie foto tijdens uw verblijf bij Bilderberg, deel deze dan gerust per mail met ons of via social media. Daar kunt u ook altijd de hashtag #Bilderberghotels gebruiken. Een kleine greep uit de ontvangen foto’s vindt u hieronder.

1naomiBetoverend uitzicht op het strand van Scheveningen

Vanuit het Europa Hotel Scheveningen is het maar 198 stappen lopen tot het strand. Heerlijk in de zomer, maar ook in de herfst en winter is het lekker uitwaaien aan de kust. Travelblogger Authenticchica bezocht ons hotel en maakte deze prachtige foto van het strand en het reuzenrad dat tegenwoordig op de Pier staat.

 

Supercars in Tegelen

Vaak vormen onze hotels een routepunt tijdens verschillende rally’scrop_4kjphotography24 die in Nederland plaatsvinden. Op die dagen staan er schitterende auto’s bij ons voor de deur. Op deze foto’s zie je een aantal Lamborghini’s op de binnenplaats van Bilderberg Château Holtmühle. Ingestuurd via Instagram door kjphotography24.

 

 

2foodinistaHet Bilderberg Ontbijt

Met Het Bilderberg Ontbijt ben u verzekerd van een goede start van uw dag. Diverse verse producten worden geserveerd, zoals ambachtelijk brood van het Vlaamsch Broodhuys, biologische zuivel, natuurlijke sappen en huisgemaakte confituren. Alle producten zijn met zorg voor mens, dier en omgeving gekozen. Deze foto werd via Facebook ingestuurd door Foodinista.

 

 

Op speurtocht in Garderen

Hotel ’t Speulderbos is hét familiehotel van Bilderberg. Bij een 5billyovernachting met ontbijt zijn kinderen tot en met 3 jaar gratis, en betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar een gereduceerd tarief. Ook krijgen zij bij aankomst een spannende speurtocht om het hotel te gaan ontdekken. Zo kunnen zij het hele hotel leren kennen aan de hand van puzzels en verhaaltjes. Ingestuurd via Facebook door Maurice.

 

 

crop_9voetbalvaalsOp trainingskamp in Vaals

Ieder jaar weer krijgen wij een groot aantal nationale en internationale voetbalclubs op bezoek in onze hotels. Onder andere Ajax, Go Ahead Eagles en Chelsea hebben al van de Bilderberg gastvrijheid mogen genieten. Deze foto via Instagram ingestuurd door Michael Santos, spits van Málaga CF uit Spanje. Het hele team was afgelopen jaar te gast in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek.

 

 

crop_6rotterdamUitzicht over de Maasstad

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam is maar liefst 14 etages hoog! Vanaf de bovenste etages heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Alle bekende bouwwerken, zoals de Erasmusbrug of het Centraal Station ziet u liggen. Redjelle nam de lift naar de bovenste etage, maakte daar deze foto en zette ‘m op Instagram.

 

 

Desert in Zwolle

crop_10wientjesMidden in Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes, een authenthiek Grand Hotel waarvan een groot gedeelte van de kamers onlangs gerenoveerd is. In Restaurant W maakt onze Chef-kok van ieder gerecht een kunstwerk. De foto van dit dessert zegt genoeg! Via Instagram ingestuurd door Dace Čivžele.

crop_7chateau

Limburg in de herfst

In de schitterende Limburgse natuur voelt u zich meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte heuvellandschappen, groene bossen en eindeloze velden, die ook in herfst er prachtig bij liggen. Hier doet u zich even in het buitenland wanen. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht. Ingestuurd via Instagram door yvonne_kwakkel.

 

crop_8luykenfietsAmsterdam per fiets

Het handigste vervoersmiddel in Amsterdam is nog altijd de fiets. Je hebt geen parkeerkosten en je staat nooit in de file. Met een fiets kunt op een snelle en leuke manier de stad verkennen. Bij zowel Bilderberg Hotel Jan Luyken als Garden Hotel is het mogelijk een fiets te huren. We ontvingen deze foto via Instagram van gudrunsjoden.

 

 

 

Op zoek naar een hotel in Nederland? Bilderberg biedt u een ruime keus aan bijzondere hotels arrangementen voor een weekend weg of kleine vakantie in eigen land.

Graag tot ziens in één van onze hotels!

Laat een reactie achter