Bilderberg wenst u een fijne kerst!

Beste gast,

Het is de dag voor kerst. Waarschijnlijk bent u vandaag bezig met de laatste voorbereidingen voor de feestdagen. Nog even die ene e-mail versturen en de laatste inkopen doen.

Langs deze weg willen wij u persoonlijk een bijzonder fijne kerst toewensen. Of u het nu thuis viert of bij Bilderberg, alleen of met familie, heel groots of knus en klein.

Voor Bilderberg zijn de kerstdagen heel bijzonder. Alles waar wij als Bilderbergers voor staan komt in deze twee dagen samen. Onze gasten laten genieten, aandacht geven en heerlijk eten en drinken serveren. En vooral mooie herinneringen creëren samen met onze gasten.

Viert u de feestdagen bij Bilderberg, dan verheugen we ons op uw komst. Onze hotels fonkelen al in het licht van de kerstlampjes, ons zwembad is heerlijk op temperatuur en onze chefs zijn druk met de voorbereidingen voor uw kerstdiner. Maar ook als u op een ander moment onze hotels bezoekt, verwelkomen we u graag met deze Bilderberg gastvrijheid. Want elke dag kunt u bij Bilderberg genieten van uitstekend eten, sfeervolle hotels en uitzonderlijke service.

Ik wil u ook hartelijk bedanken. Of wij u nu het afgelopen jaar bij Bilderberg mochten verwelkomen, u voor volgend jaar een overnachting bij ons heeft gepland of dat u gewoon graag over Bilderberg op de hoogte blijft; hartelijk dank dat u onze gast wilt zijn.

 

Namens alle Bilderbergers wens ik u fijne feestdagen en een geweldig 2016.

Met vriendelijke groet,

Dries van der Vossen
Algemeen Directeur Bilderberg

Laat een reactie achter