De mooiste dagen van het jaar zijn in zicht!

Inspirerende tips voor Kerst en Oud&Nieuw

  De tijd vliegt, de feestdagen staan al weer bijna voor de deur. De heerlijke tijd van het jaar met prachtig versierde bomen, culinaire diners en zelfs misschien wat sneeuw. Samen genieten! Bij Bilderberg zijn we er al helemaal klaar voor.

  Weet u al hoe u dit jaar de mooiste dagen van het jaar wilt vieren? Knus samen er even tussen uit, of met de hele familie genieten van een bijzonder diner? Hieronder hebben wij voor u een kleine selectie gemaakt met speciale en prachtige arrangementen die u tijdens aankomende feestdagen kunt beleven bij Bilderberg.


  Beleef de kerstdagen in pure ontspanning in één van onze prachtig gelegen hotels.

  hkz_rondHotel Klein Zwitserland Heelsum
  Wil je in intieme en huislijke sferen ontspannen en genieten van een zorgeloze kerst? U geniet van een heerlijke brunch en een culinair kerstdiner in het op en top romantische Koetshuis van Kasteel Doorwerth. Daarnaast kun je relaxen in onze sfeervolle bar/lounge en genieten van wellnessfaciliteiten die Hotel Klein Zwitserland te bieden heeft.
  Bekijk het arrangement >>


  ph_rond
  Parkhotel Rotterdam

  In het vernieuwde Parkhotel word je 3 dagen in de watten gelegd. Geniet van luxe, comfort en gastronomie op het hoogste niveau in restaurant The Park – inspired by Erik van Loo.
  Bekijk de mogelijkheden >>

   

  lw_rondLandgoed Lauswolt Beetsterzwaag
  Kerstmis vier je in stijl op Landgoed Lauswolt. Geniet van een heerlijk viergangendiner met als afsluiter een kerstconcert op de kunstijsbaan op het gazon. De volgende dag kun je met de boswachter op pad, hij laat je de prachtige bossen zien met ’s avonds een prachtig vijfgangendiner met aansluitend een optreden van Peter Ligtermoet en zijn muzikanten.
  Verblijf in het Winter Wonderland van Friesland >>

   

  rond_kleppHotel De Klepperman Hoevelaken
  Het vernieuwde concept van Eethuys ’t Backhuys is met enthousiasme ontvangen in de regio. De Klepperman gaat op beide kerstdagen een viergangen kerstdiner aanbieden en Edwin Schimscheimer zal het aperitief op piano muzikaal begeleiden. Een mooie start van een nieuwe kersttraditie.
  Vier de mooiste dagen van het jaar in Hoevelaken>>


  Maak er een knallend oud & nieuw van met Bilderberg

  ho_rondChâteau Holtmühle Tegelen
  Altijd al in een kasteel willen verblijven? Maak Oud & Nieuw onvergetelijk in het prachtige Château Holtmühle in Tegelen. Geniet van de gastronomische kwaliteiten van de keuken en ga swingend het nieuwe jaar in!
  Bekijk de mogelijkheden >>  rond_strandEuropa Hotel Scheveningen
  Sluit 2014 knallend af aan de Scheveningse kust. Laat u verwennen met een heerlijk aperitief in de bar en geniet van een voortreffelijk dinerbuffet. Dat is pas een spetterende afsluiting van het oude jaar!
  Genieten aan de kust >>  rond_bbHotel De Bilderberg Oosterbeek
  Geniet van de rust van de prachtige Veluwse natuur en kom tot volledige ontspanning om zo de heerlijke oudjaarsavond in te gaan. Daarbij zijn de oliebollen, Champagne en het vuurwerk natuurlijk niet weg te denken!
  Bekijk de mogelijkheden >>


  rond_vbKasteel Vaalsbroek in Vaals

  Laat u tijdens de viering van het nieuwe jaar volledig in de watten leggen door het personeel van Kasteel Vaalsbroek. Geniet van een heerlijk viergangendiner inclusief drankenarrangement in dit prachtige kasteel met aansluitend een spetterend feest in Moretti zaal.
  Ga knallend het nieuwe jaar in >>

   

  Meer dan 30 sfeervolle feestarrangementen

  Op zoek naar nog meer ideeën voor kerst of Oud & Nieuw? Bekijk ruim 30 sfeervolle, bijzondere en gezellige feestarrangementen in heel Nederland van Bilderberg.

  Bekijk alle arrangementen

  Laat een reactie achter