Hotel Klein Zwitserland finalist Dutch Hotel Award 2016!

Uit zes halve finalisten heeft de jury van de Dutch Hotel Award drie finalisten gekozen die dit jaar strijden om de titel.

Na een spannende halve finale, behoort Bilderberg Hotel Klein Zwitserland tot de finalisten van de Dutch Hotel Award. Op vrijdag 3 juni krijgt het Management Team de kans om de jury te overtuigen om nummer één te worden!

Handtekening HKZ DHAHet niveau lag dit jaar erg hoog, maar er moest gekozen worden. Alle zes de hotels uit de halve finale verdiende een plek in de finale, maar uiteindelijk zijn er drie overgebleven:

  • Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Heelsum.
  • INK hotel, Amsterdam.
  • Sir Albert, Amsterdam.

De jury van de Dutch Hotel Award 2016 zei over Bilderberg het volgende: ‘Het idee van bouillon als metafoor voor het team pakte goed uit. Dit hotel is een schoolvoorbeeld van nieuw leven in een oud jasje’. In het finalebezoek op 3 juni krijgen de Managementteams precies twee uur de tijd om de jury ervan te overtuigen dat zij det beste hotelteam van Nederland zijn. In deze twee uur worden ook de resultaten van de finaleopdracht gepresenteerd.

De finaleopdracht

De opdracht luidt als volgt: ‘Presenteer de kernkwaliteiten van je met in een originele pop-up activiteit tussen nu en 2 juni, en rapporteer erover op 3 juni. Genereer zoveel mogelijk aandacht.’  De winnaar van de Dutch Hotel Award wordt bekend gemaakt op 23 juni tijdens het Hotel Management Diner in samenwerking met Misset Horeca en Trust Hospitality. Tijdens het diner, dat georganiseerd wordt in het Crowne Plaza Promenade Hotel in Den Haag, worden ook de Misset Personality Award en de Misset Hotel Young Talent Award uitgereikt. Het Diner is een netwerkevent dat openstaat voor iedereen die een managementfunctie vervult in een Nederlands hotel.

Deel uw steun!

Om ervoor de zorgen dat Hotel Klein Zwitserland dit jaar de Dutch Hotel Award gaat winnen hebben wij uw steun nodig. Deel uw steun met #DHA16!

Laat een reactie achter