Bilderberg blijft actief als sponsor Porsche Groep Zuid in Dutch GT4 Championship

  Amsterdam, 14 maart 2012 – Bilderberg wordt voor het vierde achter-eenvolgende jaar sponsor van Porsche Groep Zuid (voorheen Porsche Team Eindhoven) bij hun deelname aan het Dutch GT4 Championship, de eredivisie van de Nederlandse autosport. In het nieuwe seizoen 2012 wordt ook de samenwerking met Phil Bastiaans en Jan Lammers voortgezet. In het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam ontvouwden de coureurs samen met Paul van Splunteren, teamcaptain en eigenaar van Porsche Groep Zuid, hun plannen voor het nieuwe seizoen alsmede de nieuwe auto, de GT4-wedstrijdversie op basis van de Porsche 911 Cup-auto, waarover zij de beschikking krijgen.

  Paul van Splunteren: “Dankzij de steun van onze enthousiaste en betrokken partners hebben we ook voor dit jaar weer een goed programma kunnen samenstellen. We zijn bijzonder trots op de nieuwe wedstrijdauto die door de technisch specialisten van GT3.nl in samenwerking met Porsche Motorsport is ontwikkeld. De GT4-versie is gebaseerd op de Porsche 997 GT3 Cup, de auto waarmee van 2007 t/m 2009 werd gereden in de Porsche Supercup en de diverse nationale Porsche-cups.”

  Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg verwacht dit seizoen weer veel spectaculaire racemomenten met de equipe van Phil en Jan. “Door de sponsoring kunnen we onze doelstellingen op het gebied van exposure, relatiemarketing en een programma voor eigen medewerkers op uitstekende wijze realiseren.”

  Een nieuwe ontwikkeling voor het seizoen 2012 is de ondersteuning van het GT3.nl Junior team in de Dutch Formula Ford, de enige formulewagenklasse in de Nederlandse autosport en van oudsher de ideale categorie voor jong, opkomend talent in de autosport. Van der Vossen: “Ook in de hotellerie, en in het bijzonder bij Bilderberg, moedigen we jong talent aan te kiezen voor een carrière in onze boeiende branche. De equipe Bart van Os en Max van Splunteren staan aan het begin van hun autosportcarrière en dat ondersteunen we van harte.”

  In Nederland start het nieuwe seizoen traditiegetrouw met Pasen op Circuit Park Zandvoort. De kalender van het Dutch GT4 Championship 2012 omvat in totaal zeven evenementen. Naast vier weekeinden op Circuit Park Zandvoort, staan er ook races gepland op de circuits van Spa-Francorchamps en Zolder in België, alsmede op de Slovakia Ring in Slowakije. RTL7 zal in het Tv-programma RTL GP uitgebreid verslag doen van de races.

  Porsche Groep Zuid is dit seizoen onder andere te volgen via: www.twitter.com/GT3puntNL

  Fotobijschrift: V.l.n.r.: Dries van der Vossen (Algemeen Directeur Bilderberg), Paul van Splunteren (teamcaptain en eigenaar Porsche Groep Zuid), Max van Splunteren (coureur Formule Ford, zoon van Paul), Jan Lammers en Phil Bastiaans (coureurs GT4 klasse). Geknield Bart van Os (coureur Formule Ford).

  Laat een reactie achter