Bilderberg Hotel ’t Speulderbos profileert zich als gezinshotel

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos richt zich steeds meer op gezinnen. Naast speciale Billy gezinskamers, die zijn voorzien van diverse kinder extra’s, beschikt het hotel nu ook over een speelkamer, gameroom en Billy Bios. Kinder-icoon ‘Billy Bilderberg’ doet er alles aan om het kinderen tijdens hun verblijf op ’t Speulderbos naar de zin te maken. Er zijn speciale Billy Parkings aangelegd dichtbij de entree, de kok zet aan het begin van de avond een speciaal kinderbuffet klaar en er is een babyfoonservice waardoor ouders ’s avonds in alle rust kunnen dineren.

Robin van der Land, General Manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos: “Ons nieuwe kinderconcept met Billy Bilderberg is gericht op het amuseren van de kleine gasten en het doen onthaasten van de ouders. Een team van enthousiaste creatievelingen hebben met ‘kinderogen’ naar een verblijf in ons hotel gekeken en een speciaal gezinsarrangement samengesteld: het ‘Billy Bilderberg arrangement’.

De ruime Billy gezinskamers zijn voorzien van een koelkast, waar het eten & drinken van de kleintjes kan worden bewaard. Daarnaast zijn er andere handige en leuke voorzieningen zoals een toiletverhoging en een slaapbank en zijn de kussenslopen van de kinderen voorzien van een speurtocht.

Kinderen zijn in goede handen bij Billy Bilderberg.

In en rondom Bilderberg Hotel ’t Speulderbos valt voor de kinderen voldoende te ontdekken. Naast het zwembad, de speelkamer, gameroom en Billy Bios is er voor de kleine speurneuzen een speurtocht en op zaterdag staat de boswachter klaar voor een ontdekkingsreis in het aangrenzende bos. Het  Billy kinderbuffet is ’s avonds en ’s morgens gevuld met heerlijke en gezonde lekkernijen.

Wie benieuwd is waar al dat lekkers vandaan komt, kan een kijkje nemen in de keuken en misschien zelfs deelnemen aan de kinderkookworkshop en meehelpen met de bereiding van het kinderbuffet.

Laat een reactie achter