Hotel De Keizerskroon ontvangt predicaat ‘Hofleverancier’

Hotel De Keizerskroon mag zich ook de komende 25 jaar 'bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' noemen.

1

  Hotel De Keizerskroon heeft midden april opnieuw het predicaat ‘Hofleverancier’ mogen ontvangen, wat wordt afgegeven door de Koning. Het hotel was al 2 keer eerder vereerd met deze titel en is al sinds 1991 officieel hofleverancier. Het aanvragen of verlengen van het predicaat duurt ongeveer een jaar.

  Een nieuw schild

  Hotel De Keizerskroon is direct naast Paleis Het Loo gelegen en is van oorsprong de herberg van het paleis. Tot eind jaren 60 was het in persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina voordat het als hotel werd gebruikt. Het hotel heeft inmiddels 94 royale hotelkamers, Kingstreet Restaurant en conferentieruimtes. Na een korte wandeling door de schitterende omgeving sta je aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn en aan de andere kant oog in oog met het wild in Kroondomein Het Loo. Met de verlenging van het predicaat ontvangt Hotel De Keizerskroon ook een nieuw schild voor de gevel van het hotel, die is onthuld door plaatsvervangende burgermeester, Petra van Weringdum, en Oud-eigenaar van De Keizerskroon, Hans van Eenennaam.

  Predicaat Hofleverancier Keizerskroon

  “Eigenlijk zie ik het als een bekroning op wat we aan het doen zijn.”

  Het predicaat Hofleverancier kan gezien worden als een onderscheiding voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de onderneming. Hoteldirecteur van Hotel De Keizerskroon, Carla Maessen, geeft aan dat het een bekroning is op hun werk: “Letterlijk betekent het dat je goed genoeg bent om te leveren aan het hof. Je wordt gecheckt op hoe je als werkgever bent en hoe je met je gasten om gaat. Eigenlijk zie ik het als een bekroning op wat we aan het doen zijn.”

  Ook zegt Carla Maessen trots te zijn op deze verlening: “Je moet voor dit predicaat aan strenge eisen voldoen en de procedure zelf heeft bijna een jaar in beslag genomen. Deze mooie titel hebben we te danken aan onze medewerkers, want zij zetten zich iedere dag in om de gasten een koninklijke ervaring te bezorgen bij Hotel De Keizerskroon.”

  “Wij zijn een soort familie wat dat betreft.”

  Het is redelijk uniek dat een hotel voor de derde keer het predicaat ‘Hofleverancier’ ontvangt. Daarop zegt Carla Maessen: “Het persoonlijke is hier het allerbelangrijkste. Iedereen werkt hier al 20 tot 30 jaar en dat is heel normaal voor ons. Gasten worden herkent en dat maakt het heel persoonlijk. Deze persoonlijkheid maakt het leuk voor de medewerkers en dat maakt het voor de gasten thuiskomen. Daar zijn wij, zeker voor een hotel, heel uniek in, want bij de meeste hotels zie je dat mensen 2 à 3 jaar bij het hotel werken en dan weer door gaan. Wij houden iedereen vast. Wij zijn een soort familie wat dat betreft.”

  Wil je ook een koninklijke ervaring beleven bij Hotel De Keizerskroon? Bekijk dan nu de beschikbaarheid van het hotel. Maak een wandeling door de prachtige, groene omgeving of geniet van een frisse duik in het uniek gelegen zwembad op de vierde etage van het hotel, met Koninklijk uitzicht. In Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn komt u heerlijk tot rust en zal het u aan niets ontbreken!

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. Irene

   Gefeliciteerd met deze onderscheiding