Ontdek Zomercarnaval 2019 in Rotterdam

Vier overdag feest tijdens Zomercarnaval en kom tot rust in de avond

Op zaterdag 27 juli is het zover; zomercarnaval 2019! Een dag vol zomerse carnaval met feestvierende straten, spetterende kleuren en de meest heerlijke hapjes. Geniet van de grootste carnavalsoptocht van het land en kom in de avond weer tot rust in Parkhotel Rotterdam.

 

Zomercarnaval

Het eerste Zomercarnaval werd jaren geleden georganiseerd door een groep Antilliaanse carnavalsvierders die het idee hadden een straatparade te organiseren, zoals zij die kennen uit eigen land. Aangezien Nederland haar eigen carnavalstradities heeft – en er niet veel goeds te zeggen valt over het weer in februari – ontstond het idee om de straatparade te houden in de zomer, wanneer er minder kans is op die typerende Nederlandse regenbuien.

Dit evenement, waar jaarlijks ruim 2000 carnavalsvierders op af komen, wordt elk jaar op de laatste zaterdag van juli georganiseerd. Een binnenstad vol feestvierende mensen, de meest prachtig gekleurde outfits en de heerlijke hapjes, maken dat Zomercarnaval Rotterdam een dag is die je tenminste één keer meegemaakt moet hebben!

Parkhotel Rotterdam

Vier overdag feest en ontsnap ’s avonds aan alle drukte van het Zomercarnaval. Kom tot rust in Parkhotel Rotterdam, gelegen op loopafstand van het evenement. Niet genoeg gehad aan de straathapjes? Je kunt altijd culinair komen genieten in restaurant The Park, waar je smaakvolle en bijzondere gerechten vindt. Heb jij wat extra slaap nodig nadat je volop hebt genoten van het Zomercarnaval Rotterdam? Kies dan voor een late check-out!

Wil jij Zomercarnaval 2019 meemaken en dit evenement combineren met een overnachting in Parkhotel Rotterdam? Klik dan hier!

Laat een reactie achter