Voorjaarsvakantie in het kinderhotel van Bilderberg

Dit is waarom Hotel 't Speulderbos hét kinderhotel is.

  Ook eropuit deze krokusvakantie? Samen met de hele familie of het gezin een aantal dagen genieten van de omgeving, lekker eten en elkaar? Kom dan naar Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, het familiehotel van Bilderberg! Tijdens de krokusvakantie biedt Hotel ’t Speulderbos alles voor een heerlijke tijd. Wil je weten waarom?

  bilderbergspeulderbosrestauranteten_familie_b-lr-002Smullen geblazen!

  Lekker eten, daar houdt iedereen van! Hotel ’t Speulderbos laat iedereen genieten van de heerlijkste gerechten. Dagelijks (met uitzondering van zondag) is ’s avonds de Food Court geopend. Een uitgebreide selectie van fingerfoods, heerlijke salades, smaakvolle gerechten en hoge kwaliteit vis en vlees. Onze chef bereid ter plekke je vis of vleesgerechten precies zoals je het lekker vindt. Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderbuffet, met zowel lekkere snacks als groente, fruit en toetjes. Allemaal aan tafel!

  speulderbosOntdek het bos!

  Wist je dat Hotel ’t Speulderbos midden in één van de oudste bossen van Nederland ligt? Vanuit het hotel loop je zo, hup, het bos in. Daar kan je eindeloos hutten bouwen, zandheuvels bestormen en zelfs everzwijnen spotten. Ook kan je bij het hotel fietsen huren, waarmee je de omgeving en haar prachtige natuur en gezellige dorpjes kan ontdekken.

  Speuren en spelen in het hotel

  Ook in het hotel hoeft niemand zich te vervelen. Ga met de speurtocht op zoek naar alle letters die verstopt zijn in het hotel. Of vermaak je met de spelletjes, voetbaltafel of speelgoed in de speelkamer. En nog wat energie over? Neem dan een duik in ons binnenzwembad!

  Ontmoet onze eregast

  Ken je Billy Backpack? Samen met heel veel andere tassen en koffers verblijft hij ook in het hotel. Net als Billy zijn kinderen bij Hotel ’t Speulderbos onze eregast. Zo mogen kinderen zelf inchecken, krijgen ze een presentje op de kamer en kunnen ze hun hoteldiploma halen.

  Oogjes toe in de familiekamerspeulderbossuite_a-lr

  Ieder gezin is anders. Daarom biedt Hotel ’t Speulderbos verschillende mogelijkheden om samen met het hele gezin te verblijven in ons hotel. De Suites op de begane grond bestaan uit een ruime zitruimte met slaapbank en een aparte slaapkamer. De Familiekamer is ruim opgezet en bevat ook een slaapbank. En in de reguliere kamers is het mogelijk om een babybedje of extra bed bij te plaatsen. Zo ben je altijd bij elkaar, maar heb je wel de mogelijkheid voor net iets meer rust of privacy wanneer je dat goed kan gebruiken.

  Ook overnachten bij Hotel ’t Speulderbos tijdens de voorjaarsvakantie? Met het Billy Bilderberg arrangement verblijf je twee nachten inclusief tweemaal diner (eerste avond pannenkoeken en tweede avond Food Court buffet).

  Laat een reactie achter