5 tips om je niet te vervelen in de Herfstvakantie

Tips om jouw herfstvakantie leuk op te vullen!

  Na al dat mooie, zonnige weer is de zomer nu toch echt voorbij. De herfst is aangebroken en daarbij ook de herfstvakantie. Heb jij het geluk dat je een weekje vrij mag nemen? Dan vraag je je misschien af wat je allemaal kunt ondernemen. Om je een beetje op weg te helpen en te zorgen dat jij je niet gaat vervelen in de vakantie, hebben wij wat leuke ideeën bedacht.

   

  TIP 1. Een citytrip in eigen land

  Om een nieuwe stad te ontdekken, hoef je niet altijd ver te reizen. Soms zijn de leuke steden gewoon in eigen land te vinden. Denk aan een nachtje Parkhotel Rotterdam, met behulp van onze city guide kom je op de leukste plekken. Of kies voor het rustieke Limburg en ontdek Maastricht of Aken door een nachtje te boeken in hotel Kasteel Vaalsbroek.

  TIP 2. Ga op avontuur!

  Trek goede schoenen aan, neem een flesje water mee en plan van tevoren niets. Ga op avontuur! Pak de eerste trein op het station en beslis ter plekke in welke stad je wil eindigen. Wij staan in onze hotels klaar als je ergens wil overnachten!

  TIP 3. Herfstpicknick op de Veluwe

  Onze hotels op de Veluwe maken de meest geweldige picknicks voor je klaar. Huur een fiets en ontdek de mooie plekjes in het bos of op de hei onder het genot van een eigen picknick mand. Aanrader om met jouw geliefde te doen!

  Picknick bij onze hotels

   

  TIP 4. Ontdek een nieuw favoriet restaurant

  Ga eens naar een restaurant waar je nog nooit ben geweest en proef nieuwe gerechten. Vaak hebben restaurants een speciaal menu voor de herfst en 14 oktober is ook het wildseizoen begonnen. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriet!

  TIP 5. Lees een goed boek

  In de drukte van het dagelijks leven heb je daar misschien helemaal geen tijd voor, maar het kan je onwijs veel rust geven. Zet je telefoon uit, pak een boek en trek je terug. Ideaal voor op een regenachtige herfstdag.

   

  Wij hopen dat jij je in ieder geval niet meer gaat vervelen tijdens jouw herfstvakantie. Deze herfst overnachten bij Bilderberg? Ga naar onze website voor alle arrangementen.

  Laat een reactie achter