85 jaar Zwolse gastvrijheid

Jubileum feest bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Een prachtig, statig pand in Zwolle dat in 1867 voor de toenmalige burgemeester is gebouwd. In de jaren erna is het pand verkocht aan de heer Wientjes, hij heeft er een karakteristiek en sfeervol hotel van gemaakt. Wat anno 2014 resulteert in het 85 jarig bestaan van het prachtige Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle!

Bilderberg Grand Hotel Wientjes bestaat deze maand 85 jaar! De centrale ligging van het hotel in de Hanzestad Zwolle, de uitstraling, de naamsbekendheid en het hoge serviceniveau zorgt ervoor dat veel Zwollenaren en gasten uit binnen- en buitenland al jarenlang de gastvrijheid van Wientjes waarderen.

Het getal 85 staat deze maand geheel centraal. Zo is er een speciaal arrangement samengesteld voor € 85 inclusief overnachting, Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner. Ook voor uw vergadering is er een wel heel speciale aanbieding. Een 12-uur vergaderarrangement voor ook slechts € 85. Verder zullen er diverse feestelijke concerten worden gegeven in het Grand Café en mooie exposities in het hotel. Er is geen twijfel over mogelijk: de Zwolse gastvrijheid staat bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes centraal!

Wilt u ook de Zwolse gastvrijheid ervaren? Voor het symbolische getal 85 euro, kunt u nu al overnachten inclusief Het Bilderberg Ontbijt en driegangendiner.

Laat een reactie achter