Bilderberg genomineerd voor de Zoover Awards 2015

Breng ook uw stem uit en win een iPad Mini!

  Heeft u het al gehoord? Bilderberg is genomineerd voor de Zoover Awards 2015. We zijn genomineerd in de categorieën ‘Beste Hotelketen van Nederland’ en ‘Populairste Hotelketen’. Helpt u ons mee om deze fantastische prijzen te mogen ontvangen?

  Beste hotelketen van Nederland

  dries‘Met trots mag ik vermelden dat Bilderberg is genomineerd voor de Zoover Awards 2015. Helpt u ons mee deze prijs te mogen ontvangen? Persoonlijke service en gastvrijheid, het zit in onze cultuur. De details maken dat gasten bij Bilderberg een onvergetelijk verblijf ervaren bij de beste hotelketen van Nederland’.

  Dries van der Vossen, Algemeen Directeur Bilderberg

  Over Zoover

  Zoover is een website waar beoordelingen kunnen worden geschreven over bestemmingen voor en door reizigers. U kunt denken aan ‘wat is het beste hotel voor mijn stedentrip’ of ‘wat is een fantastische locatie voor een weekendje weg’. Uiteraard kunt u ook de beoordelingen vinden en schrijven over de Bilderberg hotels. Bilderberg heeft al meer dan 10.000 recensies mogen ontvangen via Zoover! Met een 8,3 als gemiddelde cijfer. Deelt u ook uw ervaring met Bilderberg?

  Wilt u een iPad Mini winnen?

  Met uw stem maakt u kans op een iPad Mini en helpt u ons dichterbij de overwinning te komen. Via onderstaande link kunt u stemmen op Bilderberg voor de categorieën ‘Beste Hotelketen van Nederland’ en ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Vanaf nu tot 30 maart 2015 kunt u stemmen op Bilderberg voor de Zoover Awards 2015.

  Stem nu

  Laat een reactie achter