Muzikaal en culinair tijdens het Black & White Lunchconcert!

Geniet van de muzikale klanken van Jan Vayne en Jennifer Ewbank in intieme setting met culinaire gerechten

  Heeft u ook zo’n zin in een gezellige en culinaire dag uit? Kom dan genieten tijdens het Black & White Lunchconcert. Op zondag 19 en 26 april zal in een intieme setting de muzikale klanken te horen zijn van Jan Vayne en Jennifer Ewbank. Tijdens dit liveconcert wordt een culinaire lunch geserveerd. Perfect voor een heerlijke middag uit!

  Top duo: Jan Vayne en Jennifer Ewbank

  Jan Vayne en Jennifer Ewbank zijn een eigentijds en classy duo. Het geheim van hun succes is een optelsom van gezamenlijk talent, improvisatie en muzikale perfectie. Deze ingrediënten maken dit optreden tot een unicum. De chemie tussen de twee is duidelijk zichtbaar. Het intieme karakter van Jennifer Ewbank achter haar bekende witte baby-vleugel en de subtiliteit en ingetogenheid van Jan Vayne zorgen voor een prachtig optreden van deze twee eenheid. Ze combineren grote klassiekers in een samenspel van toetsen dat hun weerga niet kent. Ze maken kleine podia groot en grote podia klein! Er ontstaat een uniek entre-nous tussen Jan, Jennifer en het publiek. Ze creëren een romantische, intieme sfeer waar je in meegenomen wordt. Puur, vol bezieling en tegelijk heel toegankelijk. Kortom: Een belevenis!

  Meet & Greet

  Ontmoet de artiesten! Tijdens het Black & White Lunchconcert is er een mogelijkheid om de artiesten te ontmoeten. Voor dat het lunchconcert begint zal er eerst een korte informele kennismaking met de artiesten zijn. Dan zal iedereen aan tafel gaan en worden de gerechten gereserveerd. Tussen de gangen door zullen Jennifer Ewbank en Jan Vayne de optredens verzorgen. Bij de koffie is er een Meet & Greet gelegenheid om echt kennis te maken met de artiesten!

  Uitgerust wakker worden

  Na een heerlijke middag even ontspannen? U bent van harte welkom bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon of Château Holtmühle.

  KK Direct naast Paleis Het Loo ligt Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Een gastvrij en sfeervol hotel op loopafstand van het Orpheus theater in Apeldoorn. Combineer uw overnachting met de theatervoorstelling, gebruik van het overdekt zwembad of een heerlijke wandeling door de paleistuinen. Boek nu!

  HOEven terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. In dit gastvrije Château Holtmühle verblijft u in de prachtige Limburgse natuur waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Genieten van echte lokale gerechten doet u in het restaurant Die Alde Heerlickheijt. Boek nu!

  Reserveren

  Enthousiast geworden maar u wilt alleen bij het lunchconcert aanwezig te zijn? Dat kan ook! Neem telefonisch contact op met de twee hotels! Voor Bilderberg Hotel De Keizerskroon belt u +31 (0)55 521 77 44 of via de mail keizerskroon@bilderberg.nl. Château Holtmühle kunt u bereiken via het telefoon nummer +31 (0) 77 373 88 00 of via de mail holtmuehle@bilderberg.nl.

  Laat een reactie achter