Bilderberg Hotel De Keizerskroon Hotel van het Jaar 2017

Ieder jaar wordt één hotel verkozen tot Hotel van het Jaar op basis van prestaties en betrokkenheid

  Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2017. Het hotel ontving deze onderscheiding op basis van gasttevredenheid, financieel resultaat en betrokkenheid van de medewerkers.

  “Wij willen onze gasten danken voor deze mooie erkenning. Iedere dag werken we hard maar bovenal met veel plezier om hen een fantastisch verblijf te geven. We zijn heel dankbaar dat onze gasten ons daarvoor belonen met een gemiddelde beoordeling van een 8,5.”, aldus Carla Maessen, General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

  Foto Carla

  Koninklijke roots

  Hotel De Keizerskroon is direct gelegen naast Paleis Het Loo, en is van oorsprong zelfs de herberg van het Paleis. Het hotel, dat 94 kamers heeft, is geliefd onder paleisbezoekers, natuurliefhebbers én de lokale bevolking dankzij haar focus op gastbeleving. Zo kunnen gasten in het hotel tips en suggesties met elkaar delen via een ideeënbord, kan je vanuit het hotel complimentenkaartjes versturen en mogen gasten wekelijks een kijkje in de keuken nemen. Restaurant Kingstreet, het restaurant van Hotel De Keizerskroon, werd eerder al uitgeroepen tot populairste restaurant van Apeldoorn.

  Passie en vakmanschap

  Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het personeel van alle 17 Bilderberg hotels werd de prijs uitgereikt. “Wij zijn enorm trots op het team van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap gewerkt, met als doel een onderscheidene beleving aan de gasten te geven. Dat is waar Bilderberg voor staat.”, aldus Alexander Barentsen, Algemeen Directeur van Bilderberg. Hotel De Keizerskroon mag zich heel 2018 Hotel van het Jaar noemen.

  Over Bilderberg

  Bilderberg is een Nederlandse hotelgroep met zeventien vier- en vijfsterren hotels. Ieder jaar wordt één hotel verkozen tot Hotel van het Jaar op basis van prestaties en betrokkenheid. Vorig jaar was dit Bilderberg Landgoed Lauswolt, met het sterrenrestaurant De Heeren van Harinxma.

  Laat een reactie achter