Bilderberg Parkhotel schenkt beste kopje koffie

Stichting Ketelbinkie heeft het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam uitgeroepen tot trotse winnaar van de Koffietroffee in de categorie Hotels. Deze prijs wordt uitgereikt aan de horeca ondernemer die de beste koffie van Rotterdam schenkt.

Criteria

De 20 koppige jury heeft de afgelopen tijd bij 135 Rotterdamse horeca zaken de koffie getest. Een van de meest belangrijke criteria was uiteraard de koffie. De koffie moet heet en vers zijn en de juiste samenstelling hebben.

Naast de kwaliteit van de koffie, werd er ook beoordeeld op het meubilair, het servies en de ambiance. Ook het personeel van de horeca onderneming speelt een grote rol in deze prestigieuze award. Het team van het Parkhotel heeft met hun vriendelijkheid, hygiëne en gastvrijheid invloed uitgeoefend op de uiteindelijke score.

Het Parkhotel heeft een score van 96 punten behaald. Deze score is goed voor een derde plaats in de top zes van categorie winnaars.

Trots

Beste_koffie_ParkhotelHoteldirecteur Erik de Wit is trots op de overwinning: “Het afgelopen jaar is er veel geld geïnvesteerd in ons hotel. Naast het succesvolle Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo, werd ook de lobby onder handen genomen. Het is fantastisch dat de nieuwe lobbybar deze erkenning krijgt voor uitstekend gastheerschap en het beste kopje koffie van Rotterdam in onze categorie. Hulde aan het barteam!

010745_0006-ORIGINAL

Een jaar lang is deze trofee, een antieke koperen koffieketel die op schepen werd gebruikt door de ketelbinkies, te bewonderen in Bilderberg Parkhotel aan de Westersingel in Rotterdam.

Wanneer kom jij bij ons op de koffie?

Laat een reactie achter