Bistro Nijeholt, het nieuwe restaurant van Bilderberg Landgoed Lauswolt

Welkom in de huiskamer.

De nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, Bistro Nijeholt, is laagdrempelig en informeel van opzet. Naast de hotelgasten wordt ook de lokale markt aangetrokken in de bistro. De naam verwijst naar de grondlegger van het landgoed, dat dateert uit 1867.

bistro 2

Gasten van Bistro Nijeholt kunnen dezelfde streekproducten en kwaliteit verwachten als in De Heeren van Harinxma, alleen met andere bereidingen en prijzen. “Laagdrempelig, snel, goed en lekker, dat is het karakter van Bistro Nijeholt en hiermee spelen we ook in op de behoefte van de lokale markt, die niet zo snel ons sterrenrestaurant bezoeken. Maar ook voor onze hotelgasten die enkele dagen blijven is Bistro Nijeholt een mooie toevoeging,” aldus Hoteldirecteur Marc van Gulick van Bilderberg Landgoed Lauswolt.

De naam is bedacht voor een van de hotelgasten van Lauswolt en verwijst naar Augustinus Lycklama à Nijeholt die in 1867 het huis Lauswolt heeft laten ontwerpen en bouwen. Bistro Nijeholt is gevestigd naast de keuken, die speciaal is verbouwd om beter zichtbaar te zijn voor de gasten. Zij lopen nu door de keuken, naar de bistro.
De kaart biedt eerlijke en lokale gerechten. Marc van Gulick: “We koken hier op het landgoed al jaren met ingrediënten uit onze prachtige veelzijdige regio. De eerste twee weken van de bistro waren een groot succes, we hebben veel gasten uit de omgeving ontvangen en de reacties waren overweldigend.”

lauswolt_achterWilt u zelf de huiskamer van Lauswolt, Bistro Nijeholt, ervaren? Reserveer via tel: 0512 381 245 of mail naar lauswolt@bilderberg.nl. Ga voor een overnachting, inclusief ontbijt, bij Bilderberg Landgoed Lauswolt om uw avond helemaal compleet te maken.

Graag tot ziens bij Bilderberg Landgoed Lauswolt!

 

 

 

Laat een reactie achter