Uniek lichtsysteem in Europa Hotel

Als eerste hotelketen in Nederland!

Onlangs zijn de vergaderruimtes in het Bilderberg Europa Hotel compleet vernieuwd. Als eerste hotelketen van Nederland hebben wij een uniek lichtsysteem geïmplementeerd in onze ruimtes die bijdragen aan een hogere mate van concentratie, creativiteit en samenwerking, genaamd SchoolVision.

SchoolVision is een speciaal ontwikkeld lichtsysteem die Bilderberg gebruikt voor het verbeteren van onze vergaderruimtes. U kunt hierbij kiezen uit vier verschillende lichtinstellingen, die afhankelijk zijn van de tijd van de dag en uw activiteit. De verschillende standen bootsen de natuurlijke patronen van daglicht na, waar het menselijk lichaam op reageert. Zie hieronder de voordelen die het voor uw meeting kan hebben:

Verhoogde leerprestaties

Het zorgt ervoor dat u zich beter kunt concenteren waardoor u meer informatie tot u kunt nemen tijdens een bijeenkomst.

Verbeterde creativiteit

Dankzij de verschillende instellingen kunt u zich ontspannen, wat er voor zorgt dat uw creativiteit verbeterd!vergaderzalen_europa.jpg__352x280_q85_crop_subsampling-2

Grotere tevredenheid

Als u een grote bijeenkomst organiseert, dient het veranderende licht ter ondersteuning. Voor degene die uw bijeenkomst bijwonen zorgt het voor motivatie.

Verhoogd visueel comfort

Omdat er gekozen kan worden voor verschillende warmtes van het licht zorgt het voor een verhoogd visueel comfort. Wanneer u een hoog concentratievermogen nodig heeft kunt u het licht feller zetten en wanneer het tijd is om te ontspannen gebruikt u zachtere verlichting.

Vermindering van hyperactiviteit

Wanneer de instellingen van het licht gedurende de dag veranderd wordt zou u zich kalmer en meer gefocust moeten voelen.

Binnen Bilderberg heeft u de mogelijkheid voor Cool white, Presentation, Concentration, Warm White en Wake-up. Al deze verschillende instellingen zorgen ervoor dat u de perfecte sfeer creëert in uw vergaderruimte om de volgende taak of spontane activiteit uit te voeren.

Wilt u zelf kennis maken met dit unieke lichtsysteem in het Bilderberg Europa Hotel? Reserveer dan uw vergaderruimte op deze prachtige locatie aan de kust via telefoon +31 (0)70 416 95 58  of e-mail: europa.banquet@bilderberg.nl.

Graag tot ziens in Scheveningen!

 

 

 

Laat een reactie achter