De koning der musicals is terug!

Vanaf oktober te bewonderen in het AFAS Circustheater van het bruisende Scheveningen

Hoera! De wereldberoemde hitmusical The Lion King keert terug naar Nederland. Vanaf oktober 2016 is de magische en hartverwarmende musical te bewonderen in het AFAS circustheater in Scheveningen. Deze voorstelling brengt een soort kunst naar het toneel dat in staat is om een breed publiek te ontroeren. Zet je zintuigen op scherp en laat je meenemen in het verhaal van Simba, herbeleef de kracht van Disney’s koning der musicals.

Wereldberoemde klassieker

Wie kent hem niet, de meest succesvolle tekenfilm aller tijden. Met meer dan 70 awards en 80 miljoen bezoekers wereldwijd mag deze musical trots zijn op haar geschiedenis. Bekend geworden dankzij het prachtige verhaal over ‘The circle of life’ van het welpje Simba. Onder leiding van wereldhits als ‘Can you feel the love tonight’ en ‘Hakuna matata’ is het niet alleen een must-see maar ook een muzikale beleving van begin tot einde.

Dubbel feest

We zijn niet alleen enorm blij dat de koning der musicals opnieuw te zien is op loopafstand van het prachtig gelegen Europa Hotel in Scheveningen, maar ook dat het beroemde AFAS Circustheater dit jaar 25 jaar bestaat. Geniet van de getalenteerde cast welke beschikt over zowel zang, dans en acteer skillls van hoge kwaliteit. Alleen voor de geweldige kostuums is de musical al een bezoek waard.

Reserveer je eigen troon

Verzeker u en uw gezelschap van de beste troon in het theater en combineer het avondje uit met een hotelovernachting op loopafstand van het AFAS Circustheater. Boek het Lion King Arrangement bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen en geniet van luxe en comfort in het bruisende Scheveningen.

 

Laat een reactie achter