Buitenkansen bij Bilderberg!

Genieten op de Veluwe tegen een scherpe prijs

  De Veluwe, een prachtige bestemming voor een uitstapje deze herfst. Heerlijk wandelen door de natuur en lekker opwarmen met een kop thee bij de openhaard. Of je nu jong bent of oud, in deze aantrekkelijke decors valt voor iedereen wat te beleven. Zo kan je een bezoek brengen aan Burgers Zoo, Het Nationale Park de Hoge Veluwe, één van de vele musea of een schitterende golfbaan. Ook een dag shoppen in een van de nabij liggende steden hoort bij de opties voor deze herfst. Met de zeven hotels in Gelderland, is er voor ieder wat wils.

  Gelderse Streken

   

   

  Met een Buitenkans van Bilderberg kun je scherp geprijsd overnachten in een van de hotels op de Veluwe. De beste hotels op de mooiste locaties, tijdelijk scherp geprijsd en geldig op geselecteerde data. Zo’n Buitenkans mag je niet missen! Beniewd welke tijdelijke Buitenkansen momenteel te boeken zijn? Klik hier voor de speciale Buitenkans aanbiedingen van deze zeven hotels voor uw verblijf op de Veluwe.

  Deze week hangt Bilderberg ook weer in de lucht. In samenwerking met Gelderse Streken is Bilderberg on air! Hebben jullie de radiospot al voorbij horen komen op Qmusic, NPO1 en Sky Radio? Hier kun je de spot terug luisteren, mocht je hem gemist hebben.

  Lees meer

  Laat een reactie achter