De Bilderberg Conferentie

Jaarlijks verwelkomt Hotel De Bilderberg, tijdens de Bilderberg Conferentie van VNO-NCW, meer dan 400 vooraanstaande gasten uit het bedrijfsleven. Ontdek op welke wijze hét conferentiehotel van Nederland dit tweedaagse evenement tot in de details verzorgt.

De Bilderberg Conferentie van VNO-NCW

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een groot zakelijk evenement. Ruim 400 gasten, diverse conferentieruimtes met live verbinding, een culinair diner met diverse couverts en een uitgebreid lunchbuffet op meerdere locaties in het hotel. Hotel De Bilderberg bereidt dit tweedaagse evenement al maanden voor, samen met de organisatie van de Bilderberg Conferentie van VNO-NCW. Van de techniek en persoonlijke service tot de wensen voor het diner worden uitvoerig in kaart gebracht en niets wordt aan het toeval overgelaten. Alle medewerkers weten wat er van hem of haar wordt verwacht, want perfectie zit in de details. Why settle for less?

Hotel De Bilderberg; volledig vernieuwd

Prinsheerlijk vergaderen, is een term binnen Hotel De Bilderberg die bedacht is door prins Bernard omdat hij het hotel heeft uitverkoren als basis voor de allereerste Bilderberg conferentie. Tot op de dag van vandaag is Hotel De Bilderberg in Oosterbeek de ideale plek om te verblijven, voor zowel zakelijke als leisure gasten. Het hotel is prachtig gelegen midden in de bossen van de Veluwe, ademt geschiedenis, heeft meerdere restaurants en staat bekend om de persoonlijke aandacht voor haar gasten. Bovendien heeft Hotel De Bilderberg haar zalen volledig vernieuwd waardoor er een prachtig inspirerend meeting center is ontstaan. Hotel De Bilderberg biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle vergadering, training of bijeenkomst.

Uw zakelijke events bij Bilderberg hapjes_lw

Wat is voor u nou écht belangrijk als u een zakelijk event gaat organiseren? Persoonlijke service, inspirerende vergaderzalen, razendsnelle Wifi of een heerlijke lunch of diner dat tot in de details is verzorgd? Bilderberg heeft 18 unieke locaties die de perfecte basis bieden voor iedere vergadering, trainig of bijeenkomst. U kunt kiezen uit hotels midden in de stad tot midden in de natuur en locaties die geschikt zijn tot 1500 personen. Kiest u voor Bilderberg, dan kiest u vooral voor vergaderlocaties waar kwaliteit het verschil maakt. Dit komt mede dankzij onze Maître B’, die ieder moment van de dag voor u klaar staat en ervoor dat het u gasten aan niets ontbreekt. En dat is de on-top service van Bilderberg!

Contact

Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg? Neem dan contact op via het contactformulier of via +31 (0)317 362 266

 

Laat een reactie achter