Ontdek de magie van familiehotel ’t Speulderbos

Samen genieten tijdens een avontuurlijk verblijf op de Veluwe

  Kunt u zich uw kindertijd nog herinneren? Urenlang ravotten en verstoppertje spelen in de frisse buitenlucht in de prachtige bossen van Nederland. Hotel ’t Speulderbos brengt u terug naar uw eigen kindertijd. Overnacht in het prachtig gelegen kinderhotel en profiteer van alle voordelen die het hotel met zich meebrengt. Wat dacht u van ruim opgezette familiekamers, babyfoonservice, speciale kinderbuffetten en georganiseerde boswandelingen. Pak uw spullen en ga op reis naar het kindvriendelijkste hotel van Bilderberg!

   

  Op ontdekkingsreis door famieliehotel ’t Speulderbos

  6853-LRUw verblijf bij Bilderberg Hotel ‘T Speulderbos is een ware ontdekking van begin tot eind. Wanneer kinderen arriveren worden zij door onze medewerkers ontvangen bij de speciale kinder check-in om zich in te schrijven voor een avontuurlijk verblijf. Zij krijgen een speurtocht met puzzels en verhaaltjes zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een echte Bilderberg professional. Zo vinden zij de mooiste route naar de speelkamer of het ruime zwembad waar zij zich urenlang kunnen vermaken met leeftijdsgenootjes uit het hotel.

  Een kijkje achter de schermen van Bilderberg

  SpeulderboshotelaanzichtI-LR(1)De ontdekkingsreis gaat verder in het mysterieuze bos met de dansende bomen die zorgen voor eindeloos speelplezier. Kinderen maken in kinderhotel ’t Speulderbos kennis met het hotelleven op een speels niveau. Zij hebben tijdens het inchecken al ervaring opgedaan bij de receptie. Als papa en mama in de avond nog gezellig aan het dineren zijn mogen zij met de koks meekijken in de grote keuken. Na de culinaire sfeer geproefd te hebben mogen ze zelf aan de slag om een eigen ijsje te maken.

  Maak kennis met Billy Bilderberg

  Families walking through springtime woodMaak kennis met Billy Bilderberg tijdens uw familieverblijf in ’t Speulderbos. Hij helpt u om uw verblijf zo ontspannen en zorgeloos mogelijk te maken. Zo zorgt hij voor een gevarieerd verblijf met ruim vermaak voor de kinderen zoals een boswandeling onder leiding van een echte boswachter. In het weekend staat Billy voor de kids klaar met diverse workshops welke bijdragen aan een leerzaam en gezellig verblijf.

  Zorgeloos genieten tijdens uw verblijf

  010757_0015-LROntdek hoe Hotel ’t Speulderbos uw verblijf op de Veluwe extra aantrekkelijk kan maken. Hier kunnen u en uw partner uitgebreid genieten van een extra gang of een gezellig drankje, terwijl onze medewerkers letten op uw kinderen met behulp van de babyfoon- of oppasservice. Ook word er meegedacht aan de kosten van uw verblijf. Kinderen tot en met 11 jaar verblijven namelijk gratis tijdens uw verblijf in Hotel ’t Speulderbos.

  Billy breidt uit!

  6689-LRWist u dat Billy Bilderberg is ook te vinden in het zuiden van de Veluwe bij Hotel De Buunderkamp? Door onze ruime keuze aan kindvriendelijke mogelijkheden is ook daar tijd over om zelf optimaal te genieten van het verblijf!

   

  Laat een reactie achter