Renovatie Hotel De Keizerskroon voltooid

Jonger publiek en zakelijke gasten voelen zich thuis in vernieuwd hotel naast Paleis Het Loo.

Met een volledig gerenoveerde lobby en bar, compleet vernieuwde vergaderruimtes en een heel nieuw restaurant is Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn volledig getransformeerd. Vrijdag, 11 maart, werd met een grootse opening het gerenoveerde hotel gepresenteerd aan relaties en gasten.

Meer dan 200 gasten konden tijdens de opening het vernieuwde hotel bewonderen. Ook de burgermeester van Apeldoorn, John Berends, was aanwezig. Voor de trouwe gasten van Hotel De Keizerskroon is de benedenverdieping onherkenbaar veranderd. De lounge is getransformeerd tot een sfeervolle ruimte met een uitnodigende bar en een comfortabele zitruimte. Het voorheen klassieke eetgedeelte heeft plaatsgemaakt voor een compleet nieuw restaurant: Kingstreet. Ook de vergaderruimtes zijn aangepakt. Iedere ruimte heeft een eigen thema gekregen die gebaseerd is op een Europees vorstenhuis én is voorzien van de nieuwste vergaderfaciliteiten.

8-LR

Restaurant Kingstreet

Hotel De Keizerskroon biedt met het nieuwe restaurant Kingstreet een bijzonder eetconcept, waarbij lokale producten, slow food en grillgerechten centraal staan. Het hotel was al beroemd om haar grillgerechten, die nu op verzoek van vele gasten – in een nieuw jasje – weer terug op de kaart worden gezet. De slow food gerechten zijn traditionele gerechten die bereid zijn met lokale producten en op traditionele bereidingswijzen. Dit alles gecombineerd met passende wijnen en een gezellige, huiselijke sfeer maakt dat het Kingstreet restaurant garant staat voor een avond optimaal genieten.

Renovaties bij Bilderberg

Bilderberg heeft in de afgelopen tijd meerdere hotels gerenoveerd. Hotel De Keizerskroon is het vierde hotel dat is aangepakt. Het Parkhotel in Rotterdam, Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en het Garden Hotel in Amsterdam gingen De Keizerskroon al voor. General Manager Carla Maessen: “We zien bij onze andere hotels een flinke boost in zakelijke bijeenkomsten en ook onze vernieuwde restaurants zitten avond aan avond vol. Ook wij ontvangen sinds de oplevering van onze nieuwe vergaderruimtes direct meer aanvragen voor meetings en events. De prettige inrichting en goede faciliteiten maken De Keizerskroon weer dé plek om elkaar te ontmoeten.”

m-LR(1)

Een rijke geschiedenis van renovaties

Hotel De Keizerskroon heeft al 325 jaar lang een rijke historie. Ruim 3 eeuwen geleden fungeerde het hotel als herberg voor gasten van Paleis Het Loo. Tot de eind jaren 60 van de vorige eeuw was de herberg nog onderdeel van het paleis en eigendom van Koningin Wilhelmina, die toen bewoonster was. Kort hierna is de herberg grondig verbouwd en heeft in de opvolgende jaren meerdere renovaties ondergaan. De naam van het hotel wijst tot op de dag van vandaag naar Tsaar Peter de Grote, die in 1711 te gast was in het hotel. Nog steeds is de kroon van deze keizer als replica te bewonderen in het hotel.

Wilt u met eigen ogen zien hoe Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn er na de renovaties uit ziet? Boek dan het Kingstreet Grand Opening Arrangement, een overnachting inclusief proeverij, voor twee personen. Proef de culinaire kwaliteiten die het vernieuwde Kingstreet restaurant te bieden heeft, overnacht in een comfortabele kamer en begin de volgende dag met Het Bilderberg Ontbijt. En dit alles vanaf € 109,00 per verblijf met twee personen

Graag tot ziens in Hotel De Keizerskroon!

 

Laat een reactie achter