Kasteeldiner Experience bij Kasteel Vaalsbroek

Op een landgoed van 18 hectare, midden in het schilderachtige heuvellandschap, ligt het eeuwenoude Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Het hotel biedt de ideale mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau. Waan u in de 18e eeuw met het Kasteeldiner in Kasteel Vaalsbroek en geniet van een rijkelijk diner in de historische ruimtes.

De rijke historie van Vaalsbroekvaalsbroek_6599.jpg__535x393_q85_crop_subsampling-2

Kasteel Vaalsbroek is gelegen in een heuvelachtig en waterrijk gebied, aan de voet van het beroemde Drielandenpunt. Tot 100 jaar geleden was dit nog een vierlandenpunt. Met zijn oppervlakte van 344 hectare, zijn grensomtrek van 11km en zijn oorspronkelijke 256 inwoners mocht het met recht een ministaatje genoemd worden. Medio 1985 kwamen er ideeën voor de bouw van een hotel, maar de plannen werden niet doorgezet. In 1988 bleek uit een marktonderzoek dat een uitbreiding met een hotel nu echt noodzakelijk werd. In 1989 werd de voormalige molen gerestaureerd. Aan de zuidoost zijde is een hotel met 50 luxe hotelkamers gerealiseerd. In mei 2000 is het hotel uitgebreid met 80 tweepersoonskamers, 2 board-meetingrooms en een wellness-centrum met fitness, zwembad en saunalandschap.

Het Kasteeldiner

IMG_0250Het Kasteeldiner bestaat uit een driegangendiner van € 42,50 per persoon, waarbij het voor- en nagerecht in buffetvorm worden geserveerd. Het hoofdgerecht wordt aan tafel geserveerd, waarbij u de keuze heeft uit:

  • Runder entrecote met een rode wijnsaus, runderstoof en gebakken paddenstoelen.
  • Royale quiche gevuld met geitenkaas en seizoensgroenten, met een salade van spinazie en een vinaigrette van framboos.
  • In basilicum boter gegaarde Schotse Zalm met een beurre blanc saus.

U kunt er ook voor kiezen om, voorafgaand aan het driegangendiner, een rondleiding in het kasteel te volgen. Hierbij wordt u door een echte Lakei, met een mooi verhaal over de rijke historie van Kasteel Vaalsbroek, rondgeleid door het kasteel. De rondleiding start om 17:30 uur bij de receptie. Voor meer informatie of voor het reserveren van het Kasteeldiner kunt u contact opnemen via: 043 – 3089350 of reserveringen@vaalsbroek.nl.

Wilt u zelf het Kasteeldiner in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ervaren? Boek dan nu uw overnachting inclusief ontbijt vanaf € 114,00 voor 2 personen. De stijlvolle tweepersoonskamers zijn gelegen in de naast het Kasteel gelegen moderne hotelvleugels op het landgoed van Vaalsbroek en beschikken over een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een ligbad. Tip: vraag naar een kamer aan de prachtige tuinzijde.

Graag tot ziens bij Kasteel Vaalsbroek!

 

Laat een reactie achter