Voor de 25e keer overnachten bij Bilderberg!

Alle Bilderberg hotels langs op de fiets.

Wat begon met een leuke post op Facebook, eindigt met een spectaculair verblijf bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Meneer Elmar Blom heeft in de afgelopen jaren 25 keer in een Bilderberg hotel overnacht. Afgelopen zondag bezocht hij het hotel dat hij als eerste heeft bezocht en hij maakt nu de cirkel rond door Hotel De Bilderberg nog een keer te bezoeken.

Hoe het allemaal begon…

BeginOp 2 februari reageerde Elmar op een Facebook post van Bilderberg over het WinterWeken Arrangement. Zoals in de reactie hiernaast te zien is moest hij nog 3 Bilderberg hotels bezoeken en dan had hij ze allemaal gezien. Inmiddels heeft Elmar in alle hotels overnacht. Wat wij zo bijzonder vinden is dat hij alle hotels op de fiets bezoekt. Elmar fiets alle hotels af vanaf zijn eigen huis in Zeist en heeft hierdoor al vele kilometers in de benen. Omdat Bilderberg dit zo bijzonder vond, wilden wij zijn laatste verblijf extra speciaal maken en daarom hebben wij contact met hem gezocht via Facebook.

Meneer Elmar Blom

Elmar is een actieve man van in de 40 die werkt bij als postbezorger bij Post NL. Het eerste Bilderberg hotel dat hij ooit heeft bezocht is Hotel De Bilderberg. In het afgelopen Paasweekend maakte Elmar de cirkel rond door nogmaals bij Hotel De Bilderberg te verblijven. In de afgelopen 16 jaar heeft Elmar 86 keer de route van Zeist naar Amsterdam afgelegd op de fiets, wat iedere keer meer dan 50 km is. Het streven is om deze route 100 keer af te gaan leggen. Zoals in zijn reactie op Facebook al te lezen is, heeft hij het mooiste hotel afgefietst op zijn verjaardag. Op 1 april 2015 heeft Elmar Bilderberg Landgoed Lauswolt bezocht waar hij werd verrast met een grote verjaardagstaart, wat zijn verblijf extra bijzonder maakte.

Speciaal verblijf bij Hotel De Bilderbergfoto 4

Afgelopen zondag 27 maart heeft Elmar voor de 25e keer bij een Bilderberg hotel overnacht, namelijk bij Hotel De Bilderberg. Zoals gezegd wilde wij zijn verblijf extra speciaal maken en daarom hebben wij hem in de watten gelegd. Zo kreeg hij een upgrade naar een grotere comfort kamer, ontbijt op de kamer op Tweede Paasdag, een fietspakket en het Luxe Bilderberg Cadeau-arrangement. Elmar was dan ook zeer verrast door het ontvangst in het hotel en erg blij met zijn cadeaus, zoals hiernaast te zien is op de foto.

Graag tot ziens bij Bilderberg!

 

Laat een reactie achter

3 comments

 1. Elmar Blom

  Bedankt voor de leuke cadeaux en voucher. Ter correctie de lauswolt verjaardagstaart heb ik zelf door een patisserie voor op mijn 42e verjaardag (1 april 2016) laten maken. Van de voucher ga ik natuurlijk weer naar Lauswolt in mei. Ik heb mezelf voorgenomen van zilver goud te maken dus 50 bilderbergovernachtingen als ik 50 ben en gewoon op de fiets (met soms een stukje trein). Ik zie het maar als uitdaging hoop dat het me lukt in 2024 bij leven en welzijn.

  Vriendelijke groeten,

  Elmar Blom

 2. Gerdi Muller

  Wat is dit leuk om te zien/lezen.
  Leuk Elmar …ja,ik weet dat mijn tante zeggertje heel,heel veel fietst.
  Maar dat Elmar zoveel keer al Bilderberg hotels bezocht heeft …nee dit wist ik niet!
  Heb ik even niet goed opgelet op zijn schrijven op FB denk ik ?
  Bijzonder en leuk hoe jullie dit verwenweekend hebben geregeld voor Elmar.
  En nu wens ik Elmar nog heel veel fietstochten naar al jullie hotels.
  Elmar op de pedalen en gaan met die banaan.
  Liefs van tante Toetie.

 3. Elmar Blom

  Dat was dus vette pech toen ik aankwam in Leeuwarden om naar Beetsterzwaag te fietsen is mijn hele rugzak met inhoud en bilderbergvoucher van me gestolen…desondanks ging de overnachting gewoon door. Volgend jaar dan maar de hoofdprijs de 27e bilderbergovernachting in de bilderbergsuite in Oosterbeek weer op de fiets!