Ben jij al klaar voor de Babymoon?

  Afgelopen vrijdag 1 april is de ‘Mama = Goed Voorbereid Challenge‘ van start gegaan. Een 30-daagse gratis challenge waarbij zwangere vrouwen elke dag een videotip en leuke extra’s in hun mailbox krijgen.

  Samen met deskundigen en andere moeders worden kennis en ervaring gedeeld met andere aanstaande moeders. Elke dag is er een winactie en krijgen deelnemers speciale kortingen, zoals 10% korting op een Bilderberg Arrangement.

  Ben jij de perfecte moeder?

  Perfecte moeders bestaan niet, ook niet na deze challenge. Het is bedoelt om kersverse moeders het eerste half jaar met hun baby zo vrolijk mogelijk door te laten brengen. De eerste challenge is de Babymoon. Nog even lekker samen met je partner genieten voordat de baby komt. Hjanneke-van-beuzekom.png__456x540_q85_crop_subsampling-2ierbij krijgen alle moeders, via een filmpje op Facebook, een aantal tips waar zij rekening mee moeten houden als je er nog even lekker er tussen uit gaat.

  1. Ga ergens heen waar je met je baby niet zo snel naar toe gaat.
  2. Blijf dicht bij huis, het gaat er om dat je even weg bent.
  3. Kijk goed naar de tijd dat je weg gaat, dus bijvoorbeeld niet met 38 weken.
  4. Meld het altijd even bij je verloskundige of arts.
  5. Zorg voor voldoende drinken.

  De 5 bovenstaande tips zijn van Janneke van Beuzekom, ‘General Manager’ van Hotel De Bilderberg. Het complete filmpje is via deze link te bekijken. Een aanstaande moeder is al op Babymoon geweest. Nieuwsgierig hoe haar verblijf bij Hotel De Bilderberg is geweest? Klik dan hier.

  overnachten_ontbijt.jpg__700x520_q85_crop_subsampling-2 Verwacht je binnenkort zelf een kindje en wil je nog even lekker samen genieten? Of wilt u er zomaar even tussen uit? Boek dan een Overnachting inclusief het beroemde Bilderberg Ontbijt, vanaf €92,50 per nacht met 2 personen.

  Wil je zelf alle tips en tricks volgen als kersverse moeder? Volg dan de Facebookpagina van MamaNL of houdt de website in de gaten.

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

  Laat een reactie achter