Empowerment workshops maken secretaressedag 2016 een ontwikkeldag

Beloon jezelf of je secretaresse met een leerzame ervaring bij Bilderberg Hotels.

  Op 21 april 2016 is het opnieuw Nationale Secretaressedag in Nederland. Heb jij interesse om vaardigheden te verbreden en te ontwikkelen? Maak dan gebruik van deze georganiseerde leer- en ontwikkelingsdag. Assistant2 organiseert dit jaar in acht hotel- en vergaderlocaties van Bilderberg een leerzame en inspirerende dag voor de secretaresse anno 2016. In ieder hotel wordt een hedendaags thema besproken om de kennis van de secetaresse verder te ontwikkelen en te verbreden.

  Na het succes van 2015 wordt er opnieuw een inspirerende dag georganiseerd aan de hand van een centraal thema: Brainpower 2 empower! Empowered Assistants zijn in staat veranderingen in het vak bij te benen, zelfstandig taken uit te voeren en maken gebruik van hun vaardigheden. Dit alles om waarde toe te voegen aan zowel je eigen leven als de organisatie waarin je werkzaam bent. Om empowered te worden ben je bereid om vaardigheden te verbreden en verder te ontwikkelen.

  Dit jaar is de dag geïnspireerd aan de hand van acht verschillende thema’s op acht unieke Bilderberg locaties. De workshops starten om 08:30 uur met een inloop. Om 09:00 uur wordt er een centrale live broadcast uitgezonden waar verslag worden gedaan over hoe het vak er inmiddels voorstaat. De hele dag staat volledig in het teken van het ontwikkelen en verbreden van kennis. ’s Middags wordt er voor een lunch gezorgd en na de waardevolle leer- en onwikkeldag zal er om 17:00 uur afgesloten worden met een netwerkborrel.

  Cursusaanbod per locatie

  Locatie Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel, regio Noordwest
  Presenteren met zelfvertrouwen: ‘Ga in the spotlight staan en deel jouw verhaal. Presenteren is leuk en jij kunt het ook!’ Deze training wordt gegeven door Eva Brouwer, Presentator RTV Utrecht, Verslaggever Cultuur, dagvoorzitter/gespreksleider.

  Locatie Rotterdam, Bilderberg Parkhotel, regio Zuidwest
  Assertiviteit: In deze cursus maakt de Assistant kennis met hoe hij/zij assertiever kan handelen in zijn/haar werk. Door verschillende oefeningen krijgt de Assistant praktische handvatten aangereikt voor assertief gedrag. Deze training wordt gegeven door een trainer van Schouten & Nelissen.

  Cultural Awareness: Voor Assistants die cross border werken of in multiculturele teams, bijvoorbeeld bij een multinational. De Assistant merkt dat vooroordelen de interculturele samenwerking soms in de weg kunnen staan en ervaart dat hij/zij meer uit de samenwerking kan en wil halen. Deze training wordt gegeven door een trainer van Schouten & Nelissen.

  Locatie Hoevelaken, Bilderberg Hotel de Klepperman, regio Midden
  Social media: hoe en wanneer maak je er gebruik van? Bij deze training worden o.a. de do’s en dont’s van Social Media besproken en krijg je tips en trics om je zakelijke social media (facebook, linkedin, twitter) te beheren. Deze training wordt gegeven door Jelle Drijver.

  Locatie Oosterbeek, De Bilderberg Oosterbeek. regio Middenoost
  Digitalisering: wat betekent dit voor jou? Ontwikkelen van vaardigheden om up-to-date te blijven voor de veranderende rol van de Assistant. Neem leiderschap over jouw carrière, deze training wordt gegeven door Natasja van der Woude.

  Locatie Venlo, Bilderberg Hotel de Bovenste Molen, regio Zuidoost
  Assistant anno nu: de onmisbare schakel! De doelstelling van deze cursus is dat je je bewust bent van de veranderende rol van de Assistant en wat dit vraagt van jouw communicatieve vaardigheden.  Deze training wordt gegeven door Yvonne Winkelmolen.

  Locatie Veluwe/Garderen, Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, regio Middenoost
  PR Bootcamp: Het zou zo maar kunnen zijn dat je ook wordt gevraagd om PR te verzorgen voor het bedrijf waar je werkt. Tijdens deze Bootcamp geven wij praktische tips over hoe je dit aanpakt en hoe je successen kunt boeken. Deze training wordt gegeven door Tamira van Woerden.

  Locatie Overijssel, Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle, regio Noordoost 
  Timemanagement: De tijd de baas! Wil jij ook af van het gevoel dat er te weinig uren in een (werk)dag zitten? Volg dan deze training en leer effectiever en efficiënter met je tijd om te gaan. Ontvang concrete, direct toepasbare tips en leer meer over prioriteiten stellen en pak zelf de regie. Deze training wordt gegeven door Barbara Kramer.

  Locatie Friesland/Groningen, Bilderberg Landgoed Lauswolt, regio Noord
  Assertiviteit: In deze training maakt de Assistant kennis met hoe hij/zij assertiever kan handelen in zijn/haar werk. Door verschillende oefeningen krijgt de Assistant praktische handvatten aangereikt voor assertief gedrag. Deze training wordt gegeven door Juliette Verhaegen.

  Assistant2Day-58Alle thema’s en Bilderberg locaties staan in het teken van het ontwikkelen en verbreden van kennis van de secretaresse. Zo kan er nog beter gefunctioneerd worden binnen de organisatie. Wil jij bij deze waardevolle leer- en ontwikkeldag aanwezig zijn of dit ultieme cadeau geven aan uw Assistant? Meldt jezelf of de Assistant dan direct aan via de website. De kosten voor deze leerzame dag zijn €100,- per secretaresse. De groepsarrangementen worden vastgesteld aan de hand van speciale prijsafspraken. Neem hiervoor contact op via: LOT@assistant2.nl

  Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Assistant2Day 2016 belooft een leerzame en onvergetelijke dag te worden.

  Laat een reactie achter