Romantisch en origineel met Valentijn

Inspirerende tips voor een origineel Valentijn cadeau

1

  Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht. Op 14 februari is het Valentijnsdag en zal heel Nederland weer haar uiterste best doen om zijn of haar geliefde te verrassen. Toch is het elk jaar weer een hele uitdaging om een origineel presentje te bedenken voor uw Valentijn. Hieronder vindt u een aantal inspirerende tips, zoals een romantische overnachting in stijl en culinair genieten met een uniek optreden!

  Romantisch overnachten in hotel met Valentijn!

  Laat dit jaar Valentijnsdag nou in het weekend vallen. Ideaal om uw geliefde te verrassen met een weekend weg. Samen genieten op een bijzondere locatie en een prachtige herinnering maken. Geniet met elkaar van culinaire diners, een heerlijke overnachting en een prachtige omgeving.

  Bilderberg heeft een speciaal arrangement samengesteld om uw Valentijnsdag onvergetelijk te maken. Verblijf 1 of 2 nachten inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een culinair drie- of viergangendiner. Om het verblijf een ‘special touch’ te geven, vindt u op de kamer een fles Prosecco en chocolade. Extra uitpakken dit jaar? Verras uw geliefde bij diverse hotels met rozen, een heerlijk ontbijt op bed of een ontspannende Wellness behandeling!

  Bilderberg Valentijnsarrangementho

  Uw geliefde dit jaar verrassen met een romantische overnachting? Geniet samen van de mooiste hotels op bijzondere locaties!

  Boek dit arrangement

  Valentijnsdiner met Jennifer Ewbank in Kasteel Doorwerth

  jennifer_png2De dag van de liefde op een unieke manier vieren? Geniet dan van culinaire diners in een kasteel, met een speciaal avondvullend Valentijnsprogramma. Jennifer Ewbank zal tussen de gangen door een uniek optreden geven. Ze zal met haar gitarist aan de tafels love songs spelen. Perfect voor een echte verrassing op Valentijnsdag!

  Op 14 februari zal Jennifer Ewbank optreden in Kasteel Doorwerth. Wilt u na een indrukwekkende avond blijven overnachten? Nabij Kasteel Doorwerth zijn maar liefst vier verschillende Bilderberg hotels gelegen!

  dw

  Een uniek Valentijnsarrangement

  Verras uw geliefde met een unieke ervaring! Geniet samen van culinaire diners en de prachtige muzikale klanken van Jennifer Ewbank in Kasteel Doorwerth.

  Boek dit arrangement

  Andere romantische overnachtingen voor Valentijn? Kijk bij onze arrangementen!

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. Het idee van mijn vriend was vorig jaar om mij ten huwelijk te vragen op Valentijnsdag. Met een ring met diamant heeft hij mij toen op deze dag verrast, super leuk!