De vijf leukste uitjes tijdens de winter!

Lees hier vijf tips om in deze koude maanden te overwinteren

1

  1) Gezellige avond uit met Billy Elliot

  Met maar liefst 3 musical awards waaronder Beste Grote Musical, mag u de hitmusical Billy Elliot zeker niet missen deze winter! Exclusief in het AFAS circus theater kunt u terecht om deze waanzinnige voorstelling te bewonderen. De musical Billy Elliot is gebaseerd op de wereldberoemde film en vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Voor of na de voorstelling is het heerlijk vertoeven in Scheveningen. Zo kunt u uitwaaien aan het strand of een wandeling maken over de boulevard!

  Een avond uit combineren met een overnachting? Bij Bilderberg Europahotel in Scheveningen zit u vlakbij het theater, de boulevard en het strand!

  2) International Film Festival

  Bewonder het grootste publieke filmevenement ter wereld! Het International Film Festival Rotterdam is erkend als het platform voor het lanceren van nieuwe films en talenten. Dit jaar is alweer de 44e editie van het Festival in Rotterdam en het belooft een groot spektakel te worden! Op maar liefst 17 verschillende locaties in de stad kunt u terecht voor de meest inspirerende films. Het festival zal in Rotterdam aanwezig zijn van 21 januari t/m 1 februari.

  Een inspirerende avond combineren met een heerlijke overnachting? U bent van harte welkom bij Bilderberg Parkhotel in het hart van Rotterdam.

  3) IJsbeelden festival in Zwolle

  Ga op ontdekkingstocht in een sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld! Bewonder indrukwekkende ijssculpturen die je terug nemen naar het verleden, heden en toekomst. Maar liefst 40 nationale en internationale ijskunstenaars zijn druk geweest om het thema ‘World in Motion’ zo goed mogelijk uit te drukken. Het IJsbeelden Festival is nog te zien tot en met 25 januari in een historische NS-loods op Station Zwolle.

  Wilt u er een extra lange dag van maken? Verblijf na afloop bij het naastgelegen Bilderberg Grand Hotel Wientjes!

  4) Op ontdekkingstocht met een boswachter op de Veluwe

  Op de Veluwe vindt u prachtige bossen, uitgestrekte weides, rivieren en idyllische zandverstuivingen. Zeker in de winter is het prachtig vertoeven met hopelijk dwarrelende witte sneeuw. Ga samen met de boswachter op ontdekkingstocht die je vertelt over bijvoorbeeld de veranderingen die het bos doormaakt van herfst naar winter en winter naar lente.

  Graag meerdere dagen doorbrengen op de prachtige Veluwe? En een ontdekkingstocht maken met een boswachter? Bij Bilderberg Hotel Wolfheze kun je elke zondagochtend een prachtige wandeling maken met de boswachter!

  5) Ultieme ontspanning en de warmte opzoeken

  Liever even ontspannen en tot rust komen? Wat is er beter dan de warmte op te zoeken in de koude wintermaanden? En om dit te verwezenlijken hoeft u niet eens ver reizen. Warmte en ontspanning vindt u ook in een heerlijk Wellness centre gewoon in Nederland. Denk aan een ontspannende massage, verschillende warme sauna’s of een heerlijke gezichtsbehandeling. Even ontsnappen aan de alledaagse drukte.

  Genieten van ultieme Wellness met oprechte persoonlijke service? Bilderberg heeft vijf Wellness hotels!

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. Zelf ben ik geweest naar de International film festival, was echt super! Jammer dat mijn favoriete film niet gewonnen had The Lesson.